Galiléo Benelux NV

Contactgegevens Galiléo Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galiléo Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galiléo Benelux NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Regentlaan 54,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 98 38 02 513 98 38

Fax (fax): 02 514 19 58 02 514 19 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galiléo Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galiléo Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galiléo Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galiléo Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galiléo Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galiléo Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galiléo Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galiléo Benelux NV
Products information Galiléo Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE09755554199
Ondernemingsnummer: 6159454345
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Galiléo Benelux NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galiléo Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Galiléo Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galiléo Benelux NV
Addition kinds of activities for Galiléo Benelux NV

24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
26210606. Papeteries | Papeteries
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
38410400. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices

Werken bij Galiléo Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galiléo Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galiléo Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galiléo Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

 • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

 • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

 • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

 • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

 • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • Sales representative (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

Zoek naar antwoorden van Galiléo Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Galiléo Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galiléo Benelux NV. Laat een reactie achter voor Galiléo Benelux NV. Galiléo Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galiléo Benelux NV. Leave a respond for Galiléo Benelux NV. Galiléo Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galiléo Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Galiléo Benelux NV
Location of Galiléo Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Galiléo Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Galiléo Benelux NV Galiléo Benelux NV: Belgium Antique Exporters NV | MOERENHOUT & zoon BVBA | DIRIX AUTOMATISATIE NV | Essor (Agence) BVBA | Thalassa Seafoods nvsa

Other related companies as Galiléo Benelux NV: Belgium Antique Exporters NV | MOERENHOUT & zoon BVBA | DIRIX AUTOMATISATIE NV | Essor (Agence) BVBA | Thalassa Seafoods nvsa

Galiléo Benelux NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Galiléo Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09755554199. Het bedrijf Galiléo Benelux NV bevindt zich op het adres: Regentlaan 54,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 669,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Galiléo Benelux NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galiléo Benelux NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galiléo Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galiléo Benelux NV, openstaande posities, locatie van Galiléo Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Galiléo Benelux NV is a company, that was registered 1985 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Galiléo Benelux NV, company assigned to the tax number BE09755554199. The company Galiléo Benelux NV is located at the address: Regentlaan 54,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 669,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Galiléo Benelux NV were not found.
The main activity of Galiléo Benelux NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Galiléo Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Galiléo Benelux NV, open positions, location of Galiléo Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galiléo Benelux NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galiléo Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galiléo Benelux NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galiléo Benelux NV, employees, financial statistics.