Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon
Private companiesTransportation by Air • Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon

Contactgegevens Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Chaussée des Nerviens 25,1300, België

Telefoon (phone): 010 23 61 85 010 23 61 85

Fax (fax): 010 23 62 39 010 23 62 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon
Products information Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon

BTW identificatienummer (tax): BE07008972167
Ondernemingsnummer: 4379669189
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon
(Get full report from official database of BE for Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon
Addition kinds of activities for Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
57190109. Blikwaren | Tinware
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

 • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • CNC Daaier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

 • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

 • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

 • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

 • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

 • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

 • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon in sociale netwerken
Look for responds of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Laat een reactie achter voor Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Leave a respond for Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon. Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon op de google maps. Adres en contacten Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon
Location of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon on the google maps. Address and contacts of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon

Andere gerelateerde bedrijven als come Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: Bullman chez SCA Providence 17 Gestion | Class Broderie B.V.B.A. | DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN | De Winter | RVcar-sound

Other related companies as Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon: Bullman chez SCA Providence 17 Gestion | Class Broderie B.V.B.A. | DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN | De Winter | RVcar-sound

Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008972167. Het bedrijf Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon bevindt zich op het adres: Chaussée des Nerviens 25,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, openstaande posities, locatie van Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is a company, that was registered 1995 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, company assigned to the tax number BE07008972167. The company Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is located at the address: Chaussée des Nerviens 25,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 619,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon were not found.
The main activity of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon is not available. You also can look at reviews of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, open positions, location of Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fédération Touristique de la Province du Brabant Wallon, employees, financial statistics.