FEDERATION DU TOURISME

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FEDERATION DU TOURISME
Private companiesEating and Drinking Places • FEDERATION DU TOURISME

Contactgegevens FEDERATION DU TOURISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEDERATION DU TOURISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEDERATION DU TOURISME

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard de la Sauvenière 77,4000, België

Telefoon (phone): 04 232 65 10 04 232 65 10

Fax (fax): 04 232 65 11 04 232 65 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEDERATION DU TOURISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEDERATION DU TOURISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEDERATION DU TOURISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEDERATION DU TOURISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEDERATION DU TOURISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEDERATION DU TOURISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEDERATION DU TOURISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEDERATION DU TOURISME
Products information FEDERATION DU TOURISME

BTW identificatienummer (tax): BE06297058105
Ondernemingsnummer: 6726348876
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FEDERATION DU TOURISME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEDERATION DU TOURISME
(Get full report from official database of BE for FEDERATION DU TOURISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEDERATION DU TOURISME
Addition kinds of activities for FEDERATION DU TOURISME

2394. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
35550401. Blokken, hout: graveurs ' | Blocks, wood: engravers'
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij FEDERATION DU TOURISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEDERATION DU TOURISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEDERATION DU TOURISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEDERATION DU TOURISME. Looking for open vacancies in other companies

 • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

 • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: DEN DOORN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

 • Handlanger (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Vaste Job

  -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

 • Drupal Front-end developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

  Type: Vaste Job

  Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

 • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

 • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van FEDERATION DU TOURISME in sociale netwerken
Look for responds of FEDERATION DU TOURISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEDERATION DU TOURISME. Laat een reactie achter voor FEDERATION DU TOURISME. FEDERATION DU TOURISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEDERATION DU TOURISME. Leave a respond for FEDERATION DU TOURISME. FEDERATION DU TOURISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEDERATION DU TOURISME op de google maps. Adres en contacten FEDERATION DU TOURISME
Location of FEDERATION DU TOURISME on the google maps. Address and contacts of FEDERATION DU TOURISME

Andere gerelateerde bedrijven als come FEDERATION DU TOURISME FEDERATION DU TOURISME: Pli Design SPRL | Computer Checkpoint NV | Maertens G & Zonen | EUROPA LANGUAGE SCHOOL, ASBL | Eurodat Services sca

Other related companies as FEDERATION DU TOURISME: Pli Design SPRL | Computer Checkpoint NV | Maertens G & Zonen | EUROPA LANGUAGE SCHOOL, ASBL | Eurodat Services sca

FEDERATION DU TOURISME is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is FEDERATION DU TOURISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06297058105. Het bedrijf FEDERATION DU TOURISME bevindt zich op het adres: Boulevard de la Sauvenière 77,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FEDERATION DU TOURISME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEDERATION DU TOURISME is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEDERATION DU TOURISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEDERATION DU TOURISME, openstaande posities, locatie van FEDERATION DU TOURISME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FEDERATION DU TOURISME is a company, that was registered 1988 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is FEDERATION DU TOURISME, company assigned to the tax number BE06297058105. The company FEDERATION DU TOURISME is located at the address: Boulevard de la Sauvenière 77,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FEDERATION DU TOURISME were not found.
The main activity of FEDERATION DU TOURISME is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FEDERATION DU TOURISME is not available. You also can look at reviews of FEDERATION DU TOURISME, open positions, location of FEDERATION DU TOURISME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEDERATION DU TOURISME, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEDERATION DU TOURISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEDERATION DU TOURISME, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEDERATION DU TOURISME, employees, financial statistics.