FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR

Contactgegevens FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 22 Bus 2,5000, België

Telefoon (phone): 081 74 99 00 081 74 99 00

Fax (fax): 081 74 99 29 081 74 99 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR
Products information FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE09381469726
Ondernemingsnummer: 8455047607
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR
(Get full report from official database of BE for FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR
Addition kinds of activities for FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR

071100. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
564100. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
30520108. Stofzuigerslang, rubber | Vacuum cleaner hose, rubber
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
39999938. Tape maatregelen | Tape measures
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom

Werken bij FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

 • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

 • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

 • Algemeen directeur (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ascento

  Type: Vaste Job

  Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

 • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

 • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bakken van brood en banket.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADREM

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected] Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Maison Maite

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

 • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TECH TRONICX

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. Laat een reactie achter voor FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. Leave a respond for FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR. FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR op de google maps. Adres en contacten FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR
Location of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR on the google maps. Address and contacts of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: AFIDICO SC | Ceramital NV | Trans-Easy N.V. | BERT, TODTS | Proproject Events vzw

Other related companies as FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR: AFIDICO SC | Ceramital NV | Trans-Easy N.V. | BERT, TODTS | Proproject Events vzw

FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09381469726. Het bedrijf FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 22 Bus 2,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, openstaande posities, locatie van FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is a company, that was registered 2010 in Namur region, Belgium. Full name of company is FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, company assigned to the tax number BE09381469726. The company FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is located at the address: Avenue Reine Astrid 22 Bus 2,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR were not found.
The main activity of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR is not available. You also can look at reviews of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, open positions, location of FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEDERATION DU TOURISME DE LA RPOVINCE DE NAMUR, employees, financial statistics.