Duitse Dienst voor Toerisme

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Duitse Dienst voor Toerisme
Private companiesPrimary Metal Industries • Duitse Dienst voor Toerisme

Contactgegevens Duitse Dienst voor Toerisme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duitse Dienst voor Toerisme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duitse Dienst voor Toerisme

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Gulledelle 92,1200, België

Telefoon (phone): 02 245 97 00 02 245 97 00

Fax (fax): 02 245 39 80 02 245 39 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duitse Dienst voor Toerisme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duitse Dienst voor Toerisme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duitse Dienst voor Toerisme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duitse Dienst voor Toerisme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duitse Dienst voor Toerisme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duitse Dienst voor Toerisme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duitse Dienst voor Toerisme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duitse Dienst voor Toerisme
Products information Duitse Dienst voor Toerisme

BTW identificatienummer (tax): BE04001739501
Ondernemingsnummer: 9531982421
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Duitse Dienst voor Toerisme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duitse Dienst voor Toerisme
(Get full report from official database of BE for Duitse Dienst voor Toerisme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duitse Dienst voor Toerisme
Addition kinds of activities for Duitse Dienst voor Toerisme

239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
59991104. Huisdieren | Pets
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij Duitse Dienst voor Toerisme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duitse Dienst voor Toerisme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duitse Dienst voor Toerisme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duitse Dienst voor Toerisme. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

 • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

 • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

 • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Studentenjob

  Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

 • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: La Vista

  Type: Vaste Job

  Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

 • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HYBOMA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

 • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van Duitse Dienst voor Toerisme in sociale netwerken
Look for responds of Duitse Dienst voor Toerisme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duitse Dienst voor Toerisme. Laat een reactie achter voor Duitse Dienst voor Toerisme. Duitse Dienst voor Toerisme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duitse Dienst voor Toerisme. Leave a respond for Duitse Dienst voor Toerisme. Duitse Dienst voor Toerisme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duitse Dienst voor Toerisme op de google maps. Adres en contacten Duitse Dienst voor Toerisme
Location of Duitse Dienst voor Toerisme on the google maps. Address and contacts of Duitse Dienst voor Toerisme

Andere gerelateerde bedrijven als come Duitse Dienst voor Toerisme Duitse Dienst voor Toerisme: Vandensavel Erven Edouard BVBA | Sedeyn A NV | MARREYT CLASSICS BVBA | Van De Velde André & Zn | Absolute Art NV

Other related companies as Duitse Dienst voor Toerisme: Vandensavel Erven Edouard BVBA | Sedeyn A NV | MARREYT CLASSICS BVBA | Van De Velde André & Zn | Absolute Art NV

Duitse Dienst voor Toerisme is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Duitse Dienst voor Toerisme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04001739501. Het bedrijf Duitse Dienst voor Toerisme bevindt zich op het adres: Gulledelle 92,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Duitse Dienst voor Toerisme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duitse Dienst voor Toerisme is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duitse Dienst voor Toerisme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duitse Dienst voor Toerisme, openstaande posities, locatie van Duitse Dienst voor Toerisme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duitse Dienst voor Toerisme is a company, that was registered 2018 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Duitse Dienst voor Toerisme, company assigned to the tax number BE04001739501. The company Duitse Dienst voor Toerisme is located at the address: Gulledelle 92,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Duitse Dienst voor Toerisme were not found.
The main activity of Duitse Dienst voor Toerisme is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Duitse Dienst voor Toerisme is not available. You also can look at reviews of Duitse Dienst voor Toerisme, open positions, location of Duitse Dienst voor Toerisme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duitse Dienst voor Toerisme, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duitse Dienst voor Toerisme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duitse Dienst voor Toerisme, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duitse Dienst voor Toerisme, employees, financial statistics.