DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Private companiesChemicals and Allied Products • DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Contactgegevens DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Bergstraat 10,1000, België

Telefoon (phone): 02 502 12 11 02 502 12 11

Fax (fax): 02 513 39 34 02 513 39 34

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Products information DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
(Get full report from official database of BE for DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Addition kinds of activities for DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

 • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

 • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

 • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

 • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

 • .Net developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

 • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

 • Studiecoach (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA in sociale netwerken
Look for responds of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Laat een reactie achter voor DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Leave a respond for DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA op de google maps. Adres en contacten DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Location of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA on the google maps. Address and contacts of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: Music Point Productions | Systemat SA | Bara Plastic SPRL | Blokhuisje BVBA | Les Disques du Crepuscule S.A.

Other related companies as DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: Music Point Productions | Systemat SA | Bara Plastic SPRL | Blokhuisje BVBA | Les Disques du Crepuscule S.A.

DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA bevindt zich op het adres: Bergstraat 10,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, openstaande posities, locatie van DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, company assigned to the tax number BE07473419189. The company DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is located at the address: Bergstraat 10,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA were not found.
The main activity of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is not available. You also can look at reviews of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, open positions, location of DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, employees, financial statistics.