Brussels International Tourisme & Congres

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Brussels International Tourisme & Congres
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Brussels International Tourisme & Congres

Contactgegevens Brussels International Tourisme & Congres: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brussels International Tourisme & Congres: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brussels International Tourisme & Congres

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ,, België

Telefoon (phone): 02 513 89 40 02 513 89 40

Fax (fax): 02 513 89 40 02 513 89 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brussels International Tourisme & Congres: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brussels International Tourisme & Congres"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brussels International Tourisme & Congres"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brussels International Tourisme & Congres, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brussels International Tourisme & Congres. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brussels International Tourisme & Congres, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brussels International Tourisme & Congres. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brussels International Tourisme & Congres
Products information Brussels International Tourisme & Congres

BTW identificatienummer (tax): BE09820922851
Ondernemingsnummer: 3339813232
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brussels International Tourisme & Congres zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brussels International Tourisme & Congres
(Get full report from official database of BE for Brussels International Tourisme & Congres)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brussels International Tourisme & Congres
Addition kinds of activities for Brussels International Tourisme & Congres

329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass
49590101. snowplowing | Snowplowing
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij Brussels International Tourisme & Congres: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brussels International Tourisme & Congres: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brussels International Tourisme & Congres. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brussels International Tourisme & Congres. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

 • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

 • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

 • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

 • operator 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

 • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

 • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTION BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

 • Chef-kok (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

  Type: Vaste Job

  Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

 • Senior Network System Engineer (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Trinsy

  Type: Vaste Job

  Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: CARE AND SALES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

 • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: McDonald's Knokke

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Brussels International Tourisme & Congres in sociale netwerken
Look for responds of Brussels International Tourisme & Congres in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brussels International Tourisme & Congres. Laat een reactie achter voor Brussels International Tourisme & Congres. Brussels International Tourisme & Congres bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brussels International Tourisme & Congres. Leave a respond for Brussels International Tourisme & Congres. Brussels International Tourisme & Congres on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brussels International Tourisme & Congres op de google maps. Adres en contacten Brussels International Tourisme & Congres
Location of Brussels International Tourisme & Congres on the google maps. Address and contacts of Brussels International Tourisme & Congres

Andere gerelateerde bedrijven als come Brussels International Tourisme & Congres Brussels International Tourisme & Congres: AAC Wouters & Co BVBA | Mondia Liège | JOS FASTRE BVBA | Stopover Travel | LES TROIS CLES

Other related companies as Brussels International Tourisme & Congres: AAC Wouters & Co BVBA | Mondia Liège | JOS FASTRE BVBA | Stopover Travel | LES TROIS CLES

Brussels International Tourisme & Congres is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brussels International Tourisme & Congres, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09820922851. Het bedrijf Brussels International Tourisme & Congres bevindt zich op het adres: ,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brussels International Tourisme & Congres zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brussels International Tourisme & Congres is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brussels International Tourisme & Congres is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brussels International Tourisme & Congres, openstaande posities, locatie van Brussels International Tourisme & Congres op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brussels International Tourisme & Congres is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brussels International Tourisme & Congres, company assigned to the tax number BE09820922851. The company Brussels International Tourisme & Congres is located at the address: ,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brussels International Tourisme & Congres were not found.
The main activity of Brussels International Tourisme & Congres is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brussels International Tourisme & Congres is not available. You also can look at reviews of Brussels International Tourisme & Congres, open positions, location of Brussels International Tourisme & Congres on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brussels International Tourisme & Congres, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brussels International Tourisme & Congres, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brussels International Tourisme & Congres, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brussels International Tourisme & Congres, employees, financial statistics.