British Tourist Authority

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • British Tourist Authority
Private companiesLeather and Leather Products • British Tourist Authority

Contactgegevens British Tourist Authority: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data British Tourist Authority: address, phone, fax, email, website, opening hours

British Tourist Authority

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 140,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 35 10 02 646 35 10

Fax (fax): 02 646 39 86 02 646 39 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) British Tourist Authority: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "British Tourist Authority"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "British Tourist Authority"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van British Tourist Authority, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen British Tourist Authority. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of British Tourist Authority, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees British Tourist Authority. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti British Tourist Authority
Products information British Tourist Authority

BTW identificatienummer (tax): BE09843170166
Ondernemingsnummer: 2985229492
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in British Tourist Authority zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor British Tourist Authority
(Get full report from official database of BE for British Tourist Authority)

Aanvulling soorten activiteiten voor British Tourist Authority
Addition kinds of activities for British Tourist Authority

346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
13890302. Bailing wells | Bailing wells
23930000. Textielzakken | Textile bags
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions

Werken bij British Tourist Authority: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in British Tourist Authority: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor British Tourist Authority. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for British Tourist Authority. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

 • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

 • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

 • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • Calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

 • Zaalmedewerker (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

 • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: ECOLE PARIS

  Type: Werfreserve

  Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van British Tourist Authority in sociale netwerken
Look for responds of British Tourist Authority in social networks

Lees alle opmerkingen voor British Tourist Authority. Laat een reactie achter voor British Tourist Authority. British Tourist Authority bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for British Tourist Authority. Leave a respond for British Tourist Authority. British Tourist Authority on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie British Tourist Authority op de google maps. Adres en contacten British Tourist Authority
Location of British Tourist Authority on the google maps. Address and contacts of British Tourist Authority

Andere gerelateerde bedrijven als come British Tourist Authority British Tourist Authority: Glansbeton BVBA | Maes Compressoren | BREMS HOUTHANDEL NV | Sud Garden SPRL | The Sample Network

Other related companies as British Tourist Authority: Glansbeton BVBA | Maes Compressoren | BREMS HOUTHANDEL NV | Sud Garden SPRL | The Sample Network

British Tourist Authority is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is British Tourist Authority, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09843170166. Het bedrijf British Tourist Authority bevindt zich op het adres: Louizalaan 140,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in British Tourist Authority zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van British Tourist Authority is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van British Tourist Authority is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van British Tourist Authority, openstaande posities, locatie van British Tourist Authority op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

British Tourist Authority is a company, that was registered 2013 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is British Tourist Authority, company assigned to the tax number BE09843170166. The company British Tourist Authority is located at the address: Louizalaan 140,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in British Tourist Authority were not found.
The main activity of British Tourist Authority is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of British Tourist Authority is not available. You also can look at reviews of British Tourist Authority, open positions, location of British Tourist Authority on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over British Tourist Authority, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf British Tourist Authority, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about British Tourist Authority, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company British Tourist Authority, employees, financial statistics.