BELGIQUE TOURISME

Contactgegevens BELGIQUE TOURISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIQUE TOURISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIQUE TOURISME

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Grasmarkt 63,1000, België

Telefoon (phone): 02 504 03 90 02 504 03 90

Fax (fax): +32 (11) 821-13-50 +32 (11) 821-13-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIQUE TOURISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIQUE TOURISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIQUE TOURISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIQUE TOURISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIQUE TOURISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIQUE TOURISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIQUE TOURISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIQUE TOURISME
Products information BELGIQUE TOURISME

BTW identificatienummer (tax): BE09236450195
Ondernemingsnummer: 8433074951
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BELGIQUE TOURISME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIQUE TOURISME
(Get full report from official database of BE for BELGIQUE TOURISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIQUE TOURISME
Addition kinds of activities for BELGIQUE TOURISME

2677. enveloppen | Envelopes
3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
28749901. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die fosfaatmest maken | Plant foods, mixed: from plants making phosphatic fertilizer
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
51690802. Harsen, synthetisch rubber | Resins, synthetic rubber

Werken bij BELGIQUE TOURISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIQUE TOURISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIQUE TOURISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIQUE TOURISME. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

 • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

 • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: P.A.S. Security bvba

  Type: Werfreserve

  P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van BELGIQUE TOURISME in sociale netwerken
Look for responds of BELGIQUE TOURISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIQUE TOURISME. Laat een reactie achter voor BELGIQUE TOURISME. BELGIQUE TOURISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIQUE TOURISME. Leave a respond for BELGIQUE TOURISME. BELGIQUE TOURISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIQUE TOURISME op de google maps. Adres en contacten BELGIQUE TOURISME
Location of BELGIQUE TOURISME on the google maps. Address and contacts of BELGIQUE TOURISME

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIQUE TOURISME BELGIQUE TOURISME: T.N.S. Services SPRL | Delhaize AD | Sarens NV | ZZero Inc | Theys,Geert

Other related companies as BELGIQUE TOURISME: T.N.S. Services SPRL | Delhaize AD | Sarens NV | ZZero Inc | Theys,Geert

BELGIQUE TOURISME is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIQUE TOURISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09236450195. Het bedrijf BELGIQUE TOURISME bevindt zich op het adres: Grasmarkt 63,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BELGIQUE TOURISME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIQUE TOURISME is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIQUE TOURISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIQUE TOURISME, openstaande posities, locatie van BELGIQUE TOURISME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIQUE TOURISME is a company, that was registered 2006 in Brussel region, Belgium. Full name of company is BELGIQUE TOURISME, company assigned to the tax number BE09236450195. The company BELGIQUE TOURISME is located at the address: Grasmarkt 63,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BELGIQUE TOURISME were not found.
The main activity of BELGIQUE TOURISME is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIQUE TOURISME is not available. You also can look at reviews of BELGIQUE TOURISME, open positions, location of BELGIQUE TOURISME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIQUE TOURISME, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIQUE TOURISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIQUE TOURISME, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIQUE TOURISME, employees, financial statistics.