BELGIE TOERISME

Contactgegevens BELGIE TOERISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIE TOERISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIE TOERISME

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Grasmarkt 63,1000, België

Telefoon (phone): 02 504 03 90 02 504 03 90

Fax (fax): +32 (11) 482-63-80 +32 (11) 482-63-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIE TOERISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIE TOERISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIE TOERISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIE TOERISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIE TOERISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIE TOERISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIE TOERISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIE TOERISME
Products information BELGIE TOERISME

BTW identificatienummer (tax): BE05785369873
Ondernemingsnummer: 5881774902
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELGIE TOERISME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIE TOERISME
(Get full report from official database of BE for BELGIE TOERISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIE TOERISME
Addition kinds of activities for BELGIE TOERISME

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic

Werken bij BELGIE TOERISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIE TOERISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIE TOERISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIE TOERISME. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

 • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

 • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

 • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

 • Laborant textielsector (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WE POWER

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van BELGIE TOERISME in sociale netwerken
Look for responds of BELGIE TOERISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIE TOERISME. Laat een reactie achter voor BELGIE TOERISME. BELGIE TOERISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIE TOERISME. Leave a respond for BELGIE TOERISME. BELGIE TOERISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIE TOERISME op de google maps. Adres en contacten BELGIE TOERISME
Location of BELGIE TOERISME on the google maps. Address and contacts of BELGIE TOERISME

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIE TOERISME BELGIE TOERISME: Geomex BVBA | Vitiello SA | Corneille Soeteman SA | HT TROPLAST AG (ATT MME BAST) | Cardanol Chemicals N.V.

Other related companies as BELGIE TOERISME: Geomex BVBA | Vitiello SA | Corneille Soeteman SA | HT TROPLAST AG (ATT MME BAST) | Cardanol Chemicals N.V.

BELGIE TOERISME is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIE TOERISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05785369873. Het bedrijf BELGIE TOERISME bevindt zich op het adres: Grasmarkt 63,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELGIE TOERISME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIE TOERISME is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIE TOERISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIE TOERISME, openstaande posities, locatie van BELGIE TOERISME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIE TOERISME is a company, that was registered 1997 in Brussel region, Belgium. Full name of company is BELGIE TOERISME, company assigned to the tax number BE05785369873. The company BELGIE TOERISME is located at the address: Grasmarkt 63,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELGIE TOERISME were not found.
The main activity of BELGIE TOERISME is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIE TOERISME is not available. You also can look at reviews of BELGIE TOERISME, open positions, location of BELGIE TOERISME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIE TOERISME, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIE TOERISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIE TOERISME, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIE TOERISME, employees, financial statistics.