Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Private companiesRailroad Transportation • Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Contactgegevens Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Woodrow Wilsonplein 3,9000, België

Telefoon (phone): 09 267 70 20 09 267 70 20

Fax (fax): 09 267 71 99 09 267 71 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toerisme Oost-Vlaanderen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toerisme Oost-Vlaanderen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Products information Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02763580322
Ondernemingsnummer: 6821655273
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
(Get full report from official database of BE for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Addition kinds of activities for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft

Werken bij Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

 • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

 • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

  Type: Flexijob

  bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Laat een reactie achter voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Toerisme Oost-Vlaanderen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Leave a respond for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Toerisme Oost-Vlaanderen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toerisme Oost-Vlaanderen VZW op de google maps. Adres en contacten Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Location of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW on the google maps. Address and contacts of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Toerisme Oost-Vlaanderen VZW Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: Belgium Speed Service | Delta Sol NV | Ralet-Defay | GROEP SOMERS-LAURIKS NV | EMS International

Other related companies as Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: Belgium Speed Service | Delta Sol NV | Ralet-Defay | GROEP SOMERS-LAURIKS NV | EMS International

Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02763580322. Het bedrijf Toerisme Oost-Vlaanderen VZW bevindt zich op het adres: Woodrow Wilsonplein 3,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, openstaande posities, locatie van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is a company, that was registered 2009 in Gent region, Belgium. Full name of company is Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, company assigned to the tax number BE02763580322. The company Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is located at the address: Woodrow Wilsonplein 3,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW were not found.
The main activity of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is not available. You also can look at reviews of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, open positions, location of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, employees, financial statistics.