Seastar

Contactgegevens Seastar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seastar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seastar

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Havengeul 17,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 24 25 058 23 24 25

Fax (fax): 058 23 24 00 058 23 24 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seastar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seastar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seastar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seastar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seastar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seastar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seastar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seastar
Products information Seastar

BTW identificatienummer (tax): BE04429107666
Ondernemingsnummer: 5164916992
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Seastar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seastar
(Get full report from official database of BE for Seastar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seastar
Addition kinds of activities for Seastar

495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
55510101. Binnenboten | Inboard boats
56329904. handtassen | Handbags
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij Seastar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seastar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seastar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seastar. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrosserie medewerker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Q Jobs Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

 • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: EPIS NICOLO

  Type: Flexijob

  Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van Seastar in sociale netwerken
Look for responds of Seastar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seastar. Laat een reactie achter voor Seastar. Seastar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seastar. Leave a respond for Seastar. Seastar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seastar op de google maps. Adres en contacten Seastar
Location of Seastar on the google maps. Address and contacts of Seastar

Andere gerelateerde bedrijven als come Seastar Seastar: Verday David | Algemene Koeling Raes | BM Assurances SPRL | Curiosa Gallery NV | J. Cornelis N.V.

Other related companies as Seastar: Verday David | Algemene Koeling Raes | BM Assurances SPRL | Curiosa Gallery NV | J. Cornelis N.V.

Seastar is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Seastar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04429107666. Het bedrijf Seastar bevindt zich op het adres: Havengeul 17,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Seastar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seastar is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seastar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seastar, openstaande posities, locatie van Seastar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seastar is a company, that was registered 2009 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Seastar, company assigned to the tax number BE04429107666. The company Seastar is located at the address: Havengeul 17,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Seastar were not found.
The main activity of Seastar is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seastar is not available. You also can look at reviews of Seastar, open positions, location of Seastar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seastar, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seastar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seastar, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seastar, employees, financial statistics.