PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM
Private companiesHolding and Other Investment Offices • PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM

Contactgegevens PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Kapelstraat 83,2850, België

Telefoon (phone): 03 880 76 00 03 880 76 00

Fax (fax): 03 880 76 11 03 880 76 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM
Products information PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE06922454833
Ondernemingsnummer: 1758605957
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM
(Get full report from official database of BE for PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM
Addition kinds of activities for PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM

351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
02140204. Wolproductie | Wool production
20999912. Pindakaas | Peanut butter
34829905. Pellets en bb's, pistool- en luchtgeweermunitie | Pellets and bb's, pistol and air rifle ammunition
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

 • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

 • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

 • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

 • Osteopaat (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • KELNER (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: GASTHOF 1618

  Type: Flexijob

  Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. Laat een reactie achter voor PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. Leave a respond for PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM. PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM op de google maps. Adres en contacten PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM
Location of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM on the google maps. Address and contacts of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: Smets Paul | Kilesse Huynen & Associés sc scrl SPRL | E.O.C.C. | De Kegel Brandstoffen NV | OXYGEN, sprl

Other related companies as PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM: Smets Paul | Kilesse Huynen & Associés sc scrl SPRL | E.O.C.C. | De Kegel Brandstoffen NV | OXYGEN, sprl

PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06922454833. Het bedrijf PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM bevindt zich op het adres: Kapelstraat 83,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, openstaande posities, locatie van PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is a company, that was registered 1999 in Boom region, Belgium. Full name of company is PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, company assigned to the tax number BE06922454833. The company PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is located at the address: Kapelstraat 83,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 857,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM were not found.
The main activity of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM is not available. You also can look at reviews of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, open positions, location of PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCIAAL RECREATIE CENTRUM, employees, financial statistics.