LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL

Contactgegevens LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL

Regio (region): Anhée (Annevoie-Rouillon), België

Adres (address): Rue des Jardins d'Annevoie 37A,5537, België

Telefoon (phone): 082 61 11 78 082 61 11 78

Fax (fax): 082 61 47 47 082 61 47 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL
Products information LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07148773193
Ondernemingsnummer: 4929260253
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL
Addition kinds of activities for LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL

372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
41110400. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
52110501. Steen | Brick
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

 • Machine operator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

 • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

 • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

 • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

 • Magazijnier (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

 • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 • Maintenance Technician (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRU TEXTILES

  Type: Vaste Job

  · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

 • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

 • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Leercontract

  Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. Laat een reactie achter voor LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. Leave a respond for LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL. LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL
Location of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: Wepka SPRL | M.J. Airplus BVBA | Emmerechts & Zn BVBA | Wallecan N.V. | Xavier imbreckx

Other related companies as LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL: Wepka SPRL | M.J. Airplus BVBA | Emmerechts & Zn BVBA | Wallecan N.V. | Xavier imbreckx

LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Anhée (Annevoie-Rouillon), België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07148773193. Het bedrijf LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Jardins d'Annevoie 37A,5537. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, openstaande posities, locatie van LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is a company, that was registered 2008 in Anhée (Annevoie-Rouillon) region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, company assigned to the tax number BE07148773193. The company LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is located at the address: Rue des Jardins d'Annevoie 37A,5537. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL were not found.
The main activity of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, open positions, location of LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, Anhée (Annevoie-Rouillon): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, Anhée (Annevoie-Rouillon): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS D'ANNEVOIE ASBL, employees, financial statistics.