Krishna

Contactgegevens Krishna: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krishna: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krishna

Regio (region): Durbuy (Septon), België

Adres (address): Petite Somme,6940, België

Telefoon (phone): 086 32 29 27; 086 32 29 28 086 32 29 27; 086 32 29 28

Fax (fax): 086 32 29 29 086 32 29 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krishna: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krishna"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krishna"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krishna, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krishna. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krishna, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krishna. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krishna
Products information Krishna

BTW identificatienummer (tax): BE07597015380
Ondernemingsnummer: 7451721191
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Krishna zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krishna
(Get full report from official database of BE for Krishna)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krishna
Addition kinds of activities for Krishna

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij Krishna: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krishna: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krishna. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krishna. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

 • Magazijnier (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

 • Arbeider Wegenbouw (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

 • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • Jobstudent (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

 • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: WANNIJN

  Type: Vaste Job

  WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

 • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: KG Elektro BVBA

  Type: Vaste Job

  Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

 • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

 • Therapeut (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Krishna in sociale netwerken
Look for responds of Krishna in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krishna. Laat een reactie achter voor Krishna. Krishna bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krishna. Leave a respond for Krishna. Krishna on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krishna op de google maps. Adres en contacten Krishna
Location of Krishna on the google maps. Address and contacts of Krishna

Andere gerelateerde bedrijven als come Krishna Krishna: De Cock Hilde | Comfimmo | Nordal BVBA | L'Echo des Bois S.A. | website-consult sprl

Other related companies as Krishna: De Cock Hilde | Comfimmo | Nordal BVBA | L'Echo des Bois S.A. | website-consult sprl

Krishna is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Durbuy (Septon), België. De volledige naam van het bedrijf is Krishna, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597015380. Het bedrijf Krishna bevindt zich op het adres: Petite Somme,6940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 126,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Krishna zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krishna is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krishna is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krishna, openstaande posities, locatie van Krishna op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Krishna is a company, that was registered 1999 in Durbuy (Septon) region, Belgium. Full name of company is Krishna, company assigned to the tax number BE07597015380. The company Krishna is located at the address: Petite Somme,6940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 126,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Krishna were not found.
The main activity of Krishna is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Krishna is not available. You also can look at reviews of Krishna, open positions, location of Krishna on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krishna, Durbuy (Septon): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krishna, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krishna, Durbuy (Septon): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krishna, employees, financial statistics.