Kasteel van Horst

Contactgegevens Kasteel van Horst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kasteel van Horst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kasteel van Horst

Regio (region): Holsbeek (Sint-Pieters-Rode), België

Adres (address): Horststraat 28,3220, België

Telefoon (phone): 016 62 33 45 016 62 33 45

Fax (fax): 016 62 33 45; 016 62 11 12 016 62 33 45; 016 62 11 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kasteel van Horst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kasteel van Horst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kasteel van Horst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kasteel van Horst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kasteel van Horst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kasteel van Horst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kasteel van Horst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kasteel van Horst
Products information Kasteel van Horst

BTW identificatienummer (tax): BE09649261474
Ondernemingsnummer: 8853576660
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kasteel van Horst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kasteel van Horst
(Get full report from official database of BE for Kasteel van Horst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kasteel van Horst
Addition kinds of activities for Kasteel van Horst

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij Kasteel van Horst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kasteel van Horst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kasteel van Horst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kasteel van Horst. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

 • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

 • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

 • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: POKER FRIET

  Type: Studentenjob

  Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

 • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

 • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

 • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

  Type: Werfreserve

  Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Kasteel van Horst in sociale netwerken
Look for responds of Kasteel van Horst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kasteel van Horst. Laat een reactie achter voor Kasteel van Horst. Kasteel van Horst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kasteel van Horst. Leave a respond for Kasteel van Horst. Kasteel van Horst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kasteel van Horst op de google maps. Adres en contacten Kasteel van Horst
Location of Kasteel van Horst on the google maps. Address and contacts of Kasteel van Horst

Andere gerelateerde bedrijven als come Kasteel van Horst Kasteel van Horst: Promodefi SA | Intertext BVBA | KRO | Bam® technics | Van Doosselaere en Achten B.V.B.A.

Other related companies as Kasteel van Horst: Promodefi SA | Intertext BVBA | KRO | Bam® technics | Van Doosselaere en Achten B.V.B.A.

Kasteel van Horst is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Holsbeek (Sint-Pieters-Rode), België. De volledige naam van het bedrijf is Kasteel van Horst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09649261474. Het bedrijf Kasteel van Horst bevindt zich op het adres: Horststraat 28,3220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 527,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kasteel van Horst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kasteel van Horst is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kasteel van Horst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kasteel van Horst, openstaande posities, locatie van Kasteel van Horst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kasteel van Horst is a company, that was registered 1986 in Holsbeek (Sint-Pieters-Rode) region, Belgium. Full name of company is Kasteel van Horst, company assigned to the tax number BE09649261474. The company Kasteel van Horst is located at the address: Horststraat 28,3220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 527,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kasteel van Horst were not found.
The main activity of Kasteel van Horst is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kasteel van Horst is not available. You also can look at reviews of Kasteel van Horst, open positions, location of Kasteel van Horst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kasteel van Horst, Holsbeek (Sint-Pieters-Rode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kasteel van Horst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kasteel van Horst, Holsbeek (Sint-Pieters-Rode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kasteel van Horst, employees, financial statistics.