INTERCOMMUNALE MAREC CVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • INTERCOMMUNALE MAREC CVBA

Contactgegevens INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOMMUNALE MAREC CVBA

Regio (region): Kinrooi (Ophoven), België

Adres (address): Maasdijk 1 Bus 3,3640, België

Telefoon (phone): 089 56 75 03 089 56 75 03

Fax (fax): +32 (81) 235-24-78 +32 (81) 235-24-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOMMUNALE MAREC CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOMMUNALE MAREC CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOMMUNALE MAREC CVBA
Products information INTERCOMMUNALE MAREC CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03552398681
Ondernemingsnummer: 3804809570
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INTERCOMMUNALE MAREC CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOMMUNALE MAREC CVBA
(Get full report from official database of BE for INTERCOMMUNALE MAREC CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOMMUNALE MAREC CVBA
Addition kinds of activities for INTERCOMMUNALE MAREC CVBA

283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
22980306. Slings, touw | Slings, rope
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
28360202. tuberculine | Tuberculins
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
70110302. Hotel, franchise | Hotel, franchised

Werken bij INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • LOODGIETER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

 • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

 • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

 • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

 • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

 • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

  Type: Flexijob

  Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van INTERCOMMUNALE MAREC CVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. Laat een reactie achter voor INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. INTERCOMMUNALE MAREC CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. Leave a respond for INTERCOMMUNALE MAREC CVBA. INTERCOMMUNALE MAREC CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOMMUNALE MAREC CVBA op de google maps. Adres en contacten INTERCOMMUNALE MAREC CVBA
Location of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA on the google maps. Address and contacts of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOMMUNALE MAREC CVBA INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: Verka De Clercq NV | PAC LECOMPTE NV | Graphic Screen International NV | Belon H | IPAS NV

Other related companies as INTERCOMMUNALE MAREC CVBA: Verka De Clercq NV | PAC LECOMPTE NV | Graphic Screen International NV | Belon H | IPAS NV

INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kinrooi (Ophoven), België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03552398681. Het bedrijf INTERCOMMUNALE MAREC CVBA bevindt zich op het adres: Maasdijk 1 Bus 3,3640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INTERCOMMUNALE MAREC CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, openstaande posities, locatie van INTERCOMMUNALE MAREC CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is a company, that was registered 1995 in Kinrooi (Ophoven) region, Belgium. Full name of company is INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, company assigned to the tax number BE03552398681. The company INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is located at the address: Maasdijk 1 Bus 3,3640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INTERCOMMUNALE MAREC CVBA were not found.
The main activity of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA is not available. You also can look at reviews of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, open positions, location of INTERCOMMUNALE MAREC CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, Kinrooi (Ophoven): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, Kinrooi (Ophoven): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOMMUNALE MAREC CVBA, employees, financial statistics.