Fort Napoleon

Contactgegevens Fort Napoleon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fort Napoleon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fort Napoleon

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Vuurtorenweg,8400, België

Telefoon (phone): 059 32 00 48 059 32 00 48

Fax (fax): +32 (2) 565-69-51 +32 (2) 565-69-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fort Napoleon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fort Napoleon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fort Napoleon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fort Napoleon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fort Napoleon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fort Napoleon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fort Napoleon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fort Napoleon
Products information Fort Napoleon

BTW identificatienummer (tax): BE04479370117
Ondernemingsnummer: 1030487060
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Fort Napoleon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fort Napoleon
(Get full report from official database of BE for Fort Napoleon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fort Napoleon
Addition kinds of activities for Fort Napoleon

444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
36610107. Telefoon antwoordapparaat | Telephone answering machines
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
38619903. Projectoren, stilstaande of geluidsfragmenten | Projectors, still or motion picture, silent or sound
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk

Werken bij Fort Napoleon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fort Napoleon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fort Napoleon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fort Napoleon. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur / productiearbeider (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

 • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

 • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

 • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

 • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PWA WELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

 • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Studentenjob

  Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

 • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: PALACE

  Type: Flexijob

  U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Fort Napoleon in sociale netwerken
Look for responds of Fort Napoleon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fort Napoleon. Laat een reactie achter voor Fort Napoleon. Fort Napoleon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fort Napoleon. Leave a respond for Fort Napoleon. Fort Napoleon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fort Napoleon op de google maps. Adres en contacten Fort Napoleon
Location of Fort Napoleon on the google maps. Address and contacts of Fort Napoleon

Andere gerelateerde bedrijven als come Fort Napoleon Fort Napoleon: CITADELPARK GENT | BRIGGS & STRATTON-DENSERCO | Transport Trading Consults BVBA | Hunter N.V. | Volontariat Charleroi asbl

Other related companies as Fort Napoleon: CITADELPARK GENT | BRIGGS & STRATTON-DENSERCO | Transport Trading Consults BVBA | Hunter N.V. | Volontariat Charleroi asbl

Fort Napoleon is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Fort Napoleon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479370117. Het bedrijf Fort Napoleon bevindt zich op het adres: Vuurtorenweg,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Fort Napoleon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fort Napoleon is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fort Napoleon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fort Napoleon, openstaande posities, locatie van Fort Napoleon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fort Napoleon is a company, that was registered 1996 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Fort Napoleon, company assigned to the tax number BE04479370117. The company Fort Napoleon is located at the address: Vuurtorenweg,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Fort Napoleon were not found.
The main activity of Fort Napoleon is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fort Napoleon is not available. You also can look at reviews of Fort Napoleon, open positions, location of Fort Napoleon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fort Napoleon, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fort Napoleon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fort Napoleon, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fort Napoleon, employees, financial statistics.