FLANDRIA INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLANDRIA INTERNATIONAL NV
Private companiesCommunications • FLANDRIA INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLANDRIA INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDRIA INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDRIA INTERNATIONAL NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Steenplein,2000, België

Telefoon (phone): 03 231 31 00 03 231 31 00

Fax (fax): 03 231 74 76 03 231 74 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDRIA INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDRIA INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDRIA INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDRIA INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDRIA INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDRIA INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDRIA INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDRIA INTERNATIONAL NV
Products information FLANDRIA INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04114074707
Ondernemingsnummer: 1963775634
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FLANDRIA INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDRIA INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLANDRIA INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDRIA INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLANDRIA INTERNATIONAL NV

092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
33660101. Bussen en lagers, messing (niet gereinigd) | Bushings and bearings, brass (nonmachined)
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
35470200. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair

Werken bij FLANDRIA INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDRIA INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDRIA INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDRIA INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

 • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

 • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

 • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van FLANDRIA INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANDRIA INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDRIA INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLANDRIA INTERNATIONAL NV. FLANDRIA INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDRIA INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLANDRIA INTERNATIONAL NV. FLANDRIA INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDRIA INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLANDRIA INTERNATIONAL NV
Location of FLANDRIA INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLANDRIA INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDRIA INTERNATIONAL NV FLANDRIA INTERNATIONAL NV: ABEGO NV | A. Anthonissen bvba | NAUDTS | Euro-Rup | MULTITEL TELECOM

Other related companies as FLANDRIA INTERNATIONAL NV: ABEGO NV | A. Anthonissen bvba | NAUDTS | Euro-Rup | MULTITEL TELECOM

FLANDRIA INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDRIA INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114074707. Het bedrijf FLANDRIA INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Steenplein,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FLANDRIA INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDRIA INTERNATIONAL NV is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDRIA INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDRIA INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLANDRIA INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLANDRIA INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLANDRIA INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE04114074707. The company FLANDRIA INTERNATIONAL NV is located at the address: Steenplein,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FLANDRIA INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLANDRIA INTERNATIONAL NV is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDRIA INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLANDRIA INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLANDRIA INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDRIA INTERNATIONAL NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDRIA INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDRIA INTERNATIONAL NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDRIA INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.