CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE

Contactgegevens CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Akenkaai 2BIS,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 64 05 02 203 64 05

Fax (fax): 02 203 07 09 02 203 07 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE
Products information CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE

BTW identificatienummer (tax): BE08727233886
Ondernemingsnummer: 3549102783
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE
(Get full report from official database of BE for CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE
Addition kinds of activities for CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE

355902. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
28910101. Verbindingsverbindingen | Caulking compounds
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural

Werken bij CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

 • Preventieadviseur (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student verpakking Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

 • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Audit senior (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE in sociale netwerken
Look for responds of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. Laat een reactie achter voor CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. Leave a respond for CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE. CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE op de google maps. Adres en contacten CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE
Location of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE on the google maps. Address and contacts of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: Depannage Rik BVBA | Kepro NV | Locomotion Capital NV | Inclusief Groencultuur | Personal Upgrade NV

Other related companies as CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE: Depannage Rik BVBA | Kepro NV | Locomotion Capital NV | Inclusief Groencultuur | Personal Upgrade NV

CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08727233886. Het bedrijf CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE bevindt zich op het adres: Akenkaai 2BIS,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, openstaande posities, locatie van CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, company assigned to the tax number BE08727233886. The company CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is located at the address: Akenkaai 2BIS,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE were not found.
The main activity of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE is not available. You also can look at reviews of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, open positions, location of CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROISIERES ESCAUT LYS ET DENDRE, employees, financial statistics.