Château d'Attre

Contactgegevens Château d'Attre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Château d'Attre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Château d'Attre

Regio (region): Brugelette (Attre), België

Adres (address): Avenue du Château 8,7941, België

Telefoon (phone): 068 45 44 60 068 45 44 60

Fax (fax): 068 45 44 60 068 45 44 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Château d'Attre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Château d'Attre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Château d'Attre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Château d'Attre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Château d'Attre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Château d'Attre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Château d'Attre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Château d'Attre
Products information Château d'Attre

BTW identificatienummer (tax): BE05563995361
Ondernemingsnummer: 3632324218
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Château d'Attre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Château d'Attre
(Get full report from official database of BE for Château d'Attre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Château d'Attre
Addition kinds of activities for Château d'Attre

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
28360301. antitoxins | Antitoxins
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
56999906. regenjassen | Raincoats
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering

Werken bij Château d'Attre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Château d'Attre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Château d'Attre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Château d'Attre. Looking for open vacancies in other companies

 • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

 • Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Monteur (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

 • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

 • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VERMEULEN

  Type: Flexijob

  Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van Château d'Attre in sociale netwerken
Look for responds of Château d'Attre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Château d'Attre. Laat een reactie achter voor Château d'Attre. Château d'Attre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Château d'Attre. Leave a respond for Château d'Attre. Château d'Attre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Château d'Attre op de google maps. Adres en contacten Château d'Attre
Location of Château d'Attre on the google maps. Address and contacts of Château d'Attre

Andere gerelateerde bedrijven als come Château d'Attre Château d'Attre: Bouvry | Degrauwe J | Allcopy NV | DERRIKS SPORTVELDEN | Rouben, Albert

Other related companies as Château d'Attre: Bouvry | Degrauwe J | Allcopy NV | DERRIKS SPORTVELDEN | Rouben, Albert

Château d'Attre is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugelette (Attre), België. De volledige naam van het bedrijf is Château d'Attre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05563995361. Het bedrijf Château d'Attre bevindt zich op het adres: Avenue du Château 8,7941. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Château d'Attre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Château d'Attre is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Château d'Attre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Château d'Attre, openstaande posities, locatie van Château d'Attre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Château d'Attre is a company, that was registered 2014 in Brugelette (Attre) region, Belgium. Full name of company is Château d'Attre, company assigned to the tax number BE05563995361. The company Château d'Attre is located at the address: Avenue du Château 8,7941. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Château d'Attre were not found.
The main activity of Château d'Attre is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Château d'Attre is not available. You also can look at reviews of Château d'Attre, open positions, location of Château d'Attre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Château d'Attre, Brugelette (Attre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Château d'Attre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Château d'Attre, Brugelette (Attre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Château d'Attre, employees, financial statistics.