Centrale de Réservation Scaldisnet

Contactgegevens Centrale de Réservation Scaldisnet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrale de Réservation Scaldisnet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrale de Réservation Scaldisnet

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Akenkaai 2BIS,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 64 05 02 203 64 05

Fax (fax): 02 203 07 09 02 203 07 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrale de Réservation Scaldisnet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrale de Réservation Scaldisnet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrale de Réservation Scaldisnet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrale de Réservation Scaldisnet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrale de Réservation Scaldisnet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrale de Réservation Scaldisnet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrale de Réservation Scaldisnet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrale de Réservation Scaldisnet
Products information Centrale de Réservation Scaldisnet

BTW identificatienummer (tax): BE05386840820
Ondernemingsnummer: 2122528076
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Centrale de Réservation Scaldisnet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrale de Réservation Scaldisnet
(Get full report from official database of BE for Centrale de Réservation Scaldisnet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrale de Réservation Scaldisnet
Addition kinds of activities for Centrale de Réservation Scaldisnet

335501. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
32990403. Bloemboxen, Gips van Parijs | Flower boxes, plaster of paris
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service
80699902. Oog-, oor-, neus- en keelziekenhuis | Eye, ear, nose, and throat hospital

Werken bij Centrale de Réservation Scaldisnet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrale de Réservation Scaldisnet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrale de Réservation Scaldisnet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrale de Réservation Scaldisnet. Looking for open vacancies in other companies

 • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

 • Natuursteenbewerker (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • Job étudiant (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

 • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

 • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van Centrale de Réservation Scaldisnet in sociale netwerken
Look for responds of Centrale de Réservation Scaldisnet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrale de Réservation Scaldisnet. Laat een reactie achter voor Centrale de Réservation Scaldisnet. Centrale de Réservation Scaldisnet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrale de Réservation Scaldisnet. Leave a respond for Centrale de Réservation Scaldisnet. Centrale de Réservation Scaldisnet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrale de Réservation Scaldisnet op de google maps. Adres en contacten Centrale de Réservation Scaldisnet
Location of Centrale de Réservation Scaldisnet on the google maps. Address and contacts of Centrale de Réservation Scaldisnet

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrale de Réservation Scaldisnet Centrale de Réservation Scaldisnet: TERRASSE CONSTRUCTION SPRL | ASPHALTE RAMACKERS L & Co | Ring Motor SA | VERTENEUIL G | Vita-Nostra

Other related companies as Centrale de Réservation Scaldisnet: TERRASSE CONSTRUCTION SPRL | ASPHALTE RAMACKERS L & Co | Ring Motor SA | VERTENEUIL G | Vita-Nostra

Centrale de Réservation Scaldisnet is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrale de Réservation Scaldisnet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386840820. Het bedrijf Centrale de Réservation Scaldisnet bevindt zich op het adres: Akenkaai 2BIS,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Centrale de Réservation Scaldisnet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrale de Réservation Scaldisnet is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrale de Réservation Scaldisnet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrale de Réservation Scaldisnet, openstaande posities, locatie van Centrale de Réservation Scaldisnet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centrale de Réservation Scaldisnet is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Centrale de Réservation Scaldisnet, company assigned to the tax number BE05386840820. The company Centrale de Réservation Scaldisnet is located at the address: Akenkaai 2BIS,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Centrale de Réservation Scaldisnet were not found.
The main activity of Centrale de Réservation Scaldisnet is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrale de Réservation Scaldisnet is not available. You also can look at reviews of Centrale de Réservation Scaldisnet, open positions, location of Centrale de Réservation Scaldisnet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrale de Réservation Scaldisnet, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrale de Réservation Scaldisnet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrale de Réservation Scaldisnet, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrale de Réservation Scaldisnet, employees, financial statistics.