BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL
Private companiesChemicals and Allied Products • BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL

Contactgegevens BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Violetstraat 18,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 89 40 02 513 89 40

Fax (fax): 02 513 89 40; 02 514 40 91 02 513 89 40; 02 514 40 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL
Products information BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01659729003
Ondernemingsnummer: 6637359619
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL
(Get full report from official database of BE for BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL
Addition kinds of activities for BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL

871100. Engineering diensten | Engineering services
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop

Werken bij BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

 • Rioolinspecteur (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

 • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Stage IT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Smals

  Type: Vaste Job

  Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CARE TALENTS

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

 • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DAF TRUCKS

  Type: Vaste Job

  Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

 • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SNOEZEL XL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

 • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

  Regio: LASNE

  Bedrijf: SYSTEMAT

  Type: Werfreserve

  SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL in sociale netwerken
Look for responds of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. Laat een reactie achter voor BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. Leave a respond for BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL. BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL op de google maps. Adres en contacten BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL
Location of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL on the google maps. Address and contacts of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: HOCHE DEMOLIN BRULARD & BARTHELEMY | Electromatic | Medipost SCRL | Connectivity Solutions | ENI N.V.

Other related companies as BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL: HOCHE DEMOLIN BRULARD & BARTHELEMY | Electromatic | Medipost SCRL | Connectivity Solutions | ENI N.V.

BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01659729003. Het bedrijf BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL bevindt zich op het adres: Violetstraat 18,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, openstaande posities, locatie van BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is a company, that was registered 1988 in Brussel region, Belgium. Full name of company is BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, company assigned to the tax number BE01659729003. The company BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is located at the address: Violetstraat 18,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL were not found.
The main activity of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL is not available. You also can look at reviews of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, open positions, location of BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL, employees, financial statistics.