BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI

Contactgegevens BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Heilig Hartlaan 30,9300, België

Telefoon (phone): 053 72 94 40 053 72 94 40

Fax (fax): +32 (19) 393-82-42 +32 (19) 393-82-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI
Products information BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI

BTW identificatienummer (tax): BE02475463867
Ondernemingsnummer: 5635955810
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI
(Get full report from official database of BE for BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI
Addition kinds of activities for BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI

369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

 • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

 • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ESTA

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

 • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

 • Spelhost dinerspellen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

 • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

 • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI in sociale netwerken
Look for responds of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. Laat een reactie achter voor BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. Leave a respond for BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI. BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI op de google maps. Adres en contacten BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI
Location of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI on the google maps. Address and contacts of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: FABORY CENTRE BRUSSEL-ZUID | A. SOCS/WINFAKT! | ARMALU | Tirard | Jean-Louis Humblet S.P.R.L.

Other related companies as BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI: FABORY CENTRE BRUSSEL-ZUID | A. SOCS/WINFAKT! | ARMALU | Tirard | Jean-Louis Humblet S.P.R.L.

BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02475463867. Het bedrijf BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI bevindt zich op het adres: Heilig Hartlaan 30,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, openstaande posities, locatie van BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is a company, that was registered 1998 in Aalst region, Belgium. Full name of company is BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, company assigned to the tax number BE02475463867. The company BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is located at the address: Heilig Hartlaan 30,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI were not found.
The main activity of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI is not available. You also can look at reviews of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, open positions, location of BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOTTOCHTEN DENDERVALLEI, employees, financial statistics.