BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING
Private companiesFood and Kindred Products • BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING

Contactgegevens BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Recollettenlei 32,9000, België

Telefoon (phone): 09 224 32 33 09 224 32 33

Fax (fax): 09 233 11 57 09 233 11 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING
Products information BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING

BTW identificatienummer (tax): BE09436676025
Ondernemingsnummer: 5241821289
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING
(Get full report from official database of BE for BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING
Addition kinds of activities for BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING

23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
39310211. Violen en delen | Violins and parts
39550100. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
50469908. Bewaar machines | Store machines
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

 • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING in sociale netwerken
Look for responds of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. Laat een reactie achter voor BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. Leave a respond for BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING. BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING op de google maps. Adres en contacten BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING
Location of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING on the google maps. Address and contacts of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING

Andere gerelateerde bedrijven als come BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: MERCATRON NEW MEDIA | Europe Garagepoorten NV | Dralko BVBA | Tegelfabriek Rosseau B.V.B.A. | Lacra Distributie nv

Other related companies as BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING: MERCATRON NEW MEDIA | Europe Garagepoorten NV | Dralko BVBA | Tegelfabriek Rosseau B.V.B.A. | Lacra Distributie nv

BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436676025. Het bedrijf BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING bevindt zich op het adres: Recollettenlei 32,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, openstaande posities, locatie van BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is a company, that was registered 1989 in Gent region, Belgium. Full name of company is BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, company assigned to the tax number BE09436676025. The company BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is located at the address: Recollettenlei 32,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING were not found.
The main activity of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING is not available. You also can look at reviews of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, open positions, location of BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENELUX REDERIJ sa BENELUX CATERING, employees, financial statistics.