BENELUX REDERIJ & CATERING NV

Contactgegevens BENELUX REDERIJ & CATERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENELUX REDERIJ & CATERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENELUX REDERIJ & CATERING NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Recollettenlei 32,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 15 05 09 225 15 05

Fax (fax): 09 233 11 57 09 233 11 57

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENELUX REDERIJ & CATERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENELUX REDERIJ & CATERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENELUX REDERIJ & CATERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENELUX REDERIJ & CATERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENELUX REDERIJ & CATERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENELUX REDERIJ & CATERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENELUX REDERIJ & CATERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENELUX REDERIJ & CATERING NV
Products information BENELUX REDERIJ & CATERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03844085693
Ondernemingsnummer: 4155822753
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BENELUX REDERIJ & CATERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENELUX REDERIJ & CATERING NV
(Get full report from official database of BE for BENELUX REDERIJ & CATERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENELUX REDERIJ & CATERING NV
Addition kinds of activities for BENELUX REDERIJ & CATERING NV

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
22210804. Velvets, synthetische vezel en zijde | Velvets, manmade fiber and silk
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
22530300. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij BENELUX REDERIJ & CATERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENELUX REDERIJ & CATERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENELUX REDERIJ & CATERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENELUX REDERIJ & CATERING NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

 • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

 • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

 • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

 • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

 • Magazijnier (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • Starters! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Fidea

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

 • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van BENELUX REDERIJ & CATERING NV in sociale netwerken
Look for responds of BENELUX REDERIJ & CATERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENELUX REDERIJ & CATERING NV. Laat een reactie achter voor BENELUX REDERIJ & CATERING NV. BENELUX REDERIJ & CATERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENELUX REDERIJ & CATERING NV. Leave a respond for BENELUX REDERIJ & CATERING NV. BENELUX REDERIJ & CATERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENELUX REDERIJ & CATERING NV op de google maps. Adres en contacten BENELUX REDERIJ & CATERING NV
Location of BENELUX REDERIJ & CATERING NV on the google maps. Address and contacts of BENELUX REDERIJ & CATERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BENELUX REDERIJ & CATERING NV BENELUX REDERIJ & CATERING NV: Protect Disk NV | Goffin C | Isadora.D bvba | RC System NV | WIM DESENDER

Other related companies as BENELUX REDERIJ & CATERING NV: Protect Disk NV | Goffin C | Isadora.D bvba | RC System NV | WIM DESENDER

BENELUX REDERIJ & CATERING NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BENELUX REDERIJ & CATERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844085693. Het bedrijf BENELUX REDERIJ & CATERING NV bevindt zich op het adres: Recollettenlei 32,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BENELUX REDERIJ & CATERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENELUX REDERIJ & CATERING NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENELUX REDERIJ & CATERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENELUX REDERIJ & CATERING NV, openstaande posities, locatie van BENELUX REDERIJ & CATERING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

BENELUX REDERIJ & CATERING NV is a company, that was registered 2000 in Gent region, Belgium. Full name of company is BENELUX REDERIJ & CATERING NV, company assigned to the tax number BE03844085693. The company BENELUX REDERIJ & CATERING NV is located at the address: Recollettenlei 32,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BENELUX REDERIJ & CATERING NV were not found.
The main activity of BENELUX REDERIJ & CATERING NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BENELUX REDERIJ & CATERING NV is not available. You also can look at reviews of BENELUX REDERIJ & CATERING NV, open positions, location of BENELUX REDERIJ & CATERING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENELUX REDERIJ & CATERING NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENELUX REDERIJ & CATERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENELUX REDERIJ & CATERING NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENELUX REDERIJ & CATERING NV, employees, financial statistics.