Arau ASBL

Contactgegevens Arau ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arau ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arau ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Adolphe Maxlaan 55,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 33 45 02 219 33 45

Fax (fax): 02 219 86 75 02 219 86 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arau ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arau ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arau ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arau ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arau ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arau ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arau ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arau ASBL
Products information Arau ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07124053955
Ondernemingsnummer: 9323242187
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Arau ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arau ASBL
(Get full report from official database of BE for Arau ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arau ASBL
Addition kinds of activities for Arau ASBL

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
591299. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij Arau ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arau ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arau ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arau ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

 • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

 • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Studentenjob

  Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

 • Student stickerafdeling (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

 • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: PUCCINI

  Type: Studentenjob

  Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

 • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

 • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Arau ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Arau ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arau ASBL. Laat een reactie achter voor Arau ASBL. Arau ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arau ASBL. Leave a respond for Arau ASBL. Arau ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arau ASBL op de google maps. Adres en contacten Arau ASBL
Location of Arau ASBL on the google maps. Address and contacts of Arau ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Arau ASBL Arau ASBL: Morleghem-Blondiaux SA | Bourgeois Sport | Gijbels Renovatiewerken NV | Grey | Jackstack International N.V.

Other related companies as Arau ASBL: Morleghem-Blondiaux SA | Bourgeois Sport | Gijbels Renovatiewerken NV | Grey | Jackstack International N.V.

Arau ASBL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Arau ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07124053955. Het bedrijf Arau ASBL bevindt zich op het adres: Adolphe Maxlaan 55,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Arau ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arau ASBL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arau ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arau ASBL, openstaande posities, locatie van Arau ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arau ASBL is a company, that was registered 2013 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Arau ASBL, company assigned to the tax number BE07124053955. The company Arau ASBL is located at the address: Adolphe Maxlaan 55,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Arau ASBL were not found.
The main activity of Arau ASBL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Arau ASBL is not available. You also can look at reviews of Arau ASBL, open positions, location of Arau ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arau ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arau ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arau ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arau ASBL, employees, financial statistics.