Abbaye de Floreffe

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Abbaye de Floreffe
Private companiesFood Stores • Abbaye de Floreffe

Contactgegevens Abbaye de Floreffe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbaye de Floreffe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbaye de Floreffe

Regio (region): Floreffe, België

Adres (address): Rue Séminaire 2,5150, België

Telefoon (phone): +32 (60) 497-54-57 +32 (60) 497-54-57

Fax (fax): 081 44 10 63 081 44 10 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbaye de Floreffe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbaye de Floreffe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbaye de Floreffe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbaye de Floreffe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbaye de Floreffe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbaye de Floreffe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbaye de Floreffe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbaye de Floreffe
Products information Abbaye de Floreffe

BTW identificatienummer (tax): BE01076354980
Ondernemingsnummer: 5935333251
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Abbaye de Floreffe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbaye de Floreffe
(Get full report from official database of BE for Abbaye de Floreffe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbaye de Floreffe
Addition kinds of activities for Abbaye de Floreffe

6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
33121003. Plate, terne | Plate, terne
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery

Werken bij Abbaye de Floreffe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbaye de Floreffe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbaye de Floreffe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbaye de Floreffe. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

 • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

 • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

 • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

 • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Teqoia Antwerpen

  Type: Vaste Job

  De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

 • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Abbaye de Floreffe in sociale netwerken
Look for responds of Abbaye de Floreffe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbaye de Floreffe. Laat een reactie achter voor Abbaye de Floreffe. Abbaye de Floreffe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbaye de Floreffe. Leave a respond for Abbaye de Floreffe. Abbaye de Floreffe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbaye de Floreffe op de google maps. Adres en contacten Abbaye de Floreffe
Location of Abbaye de Floreffe on the google maps. Address and contacts of Abbaye de Floreffe

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbaye de Floreffe Abbaye de Floreffe: A.M.M.I. NV | Imarco Agenturen NV | SYBEN - BOES | Carubin B.V.B.A. | Progone sc

Other related companies as Abbaye de Floreffe: A.M.M.I. NV | Imarco Agenturen NV | SYBEN - BOES | Carubin B.V.B.A. | Progone sc

Abbaye de Floreffe is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Floreffe, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbaye de Floreffe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01076354980. Het bedrijf Abbaye de Floreffe bevindt zich op het adres: Rue Séminaire 2,5150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Abbaye de Floreffe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbaye de Floreffe is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbaye de Floreffe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbaye de Floreffe, openstaande posities, locatie van Abbaye de Floreffe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbaye de Floreffe is a company, that was registered 2011 in Floreffe region, Belgium. Full name of company is Abbaye de Floreffe, company assigned to the tax number BE01076354980. The company Abbaye de Floreffe is located at the address: Rue Séminaire 2,5150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Abbaye de Floreffe were not found.
The main activity of Abbaye de Floreffe is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbaye de Floreffe is not available. You also can look at reviews of Abbaye de Floreffe, open positions, location of Abbaye de Floreffe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbaye de Floreffe, Floreffe: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbaye de Floreffe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbaye de Floreffe, Floreffe: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbaye de Floreffe, employees, financial statistics.