WPS BELGIUM NV

Contactgegevens WPS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WPS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WPS BELGIUM NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Winterbeeklaan 11-1,3600, België

Telefoon (phone): 089 32 10 10 089 32 10 10

Fax (fax): 089 32 10 11 089 32 10 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WPS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WPS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WPS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WPS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WPS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WPS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WPS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WPS BELGIUM NV
Products information WPS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05940551757
Ondernemingsnummer: 6297332763
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WPS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WPS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for WPS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WPS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for WPS BELGIUM NV

367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij WPS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WPS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WPS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WPS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Warehouse-operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

 • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

 • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

 • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

 • Magazijnarbeider (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

 • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Studentenjob

  Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van WPS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of WPS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WPS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor WPS BELGIUM NV. WPS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WPS BELGIUM NV. Leave a respond for WPS BELGIUM NV. WPS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WPS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten WPS BELGIUM NV
Location of WPS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of WPS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WPS BELGIUM NV WPS BELGIUM NV: G.M. PRODUCTIONS NV | European Flight Academy SPRL | Cebelor Service S.A. | GARDEN CONSULTANCE AND INVESTMENT cvba | SuCon

Other related companies as WPS BELGIUM NV: G.M. PRODUCTIONS NV | European Flight Academy SPRL | Cebelor Service S.A. | GARDEN CONSULTANCE AND INVESTMENT cvba | SuCon

WPS BELGIUM NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is WPS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940551757. Het bedrijf WPS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Winterbeeklaan 11-1,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WPS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WPS BELGIUM NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WPS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WPS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van WPS BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WPS BELGIUM NV is a company, that was registered 1985 in Genk region, Belgium. Full name of company is WPS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE05940551757. The company WPS BELGIUM NV is located at the address: Winterbeeklaan 11-1,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WPS BELGIUM NV were not found.
The main activity of WPS BELGIUM NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WPS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of WPS BELGIUM NV, open positions, location of WPS BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WPS BELGIUM NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WPS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WPS BELGIUM NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WPS BELGIUM NV, employees, financial statistics.