VANO ALARM

Contactgegevens VANO ALARM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANO ALARM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANO ALARM

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Industriëlaan 21,7700, België

Telefoon (phone): 056 85 21 30 056 85 21 30

Fax (fax): 056 85 21 33 056 85 21 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANO ALARM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANO ALARM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANO ALARM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANO ALARM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANO ALARM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANO ALARM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANO ALARM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANO ALARM
Products information VANO ALARM

BTW identificatienummer (tax): BE08038665771
Ondernemingsnummer: 8745910644
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VANO ALARM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANO ALARM
(Get full report from official database of BE for VANO ALARM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANO ALARM
Addition kinds of activities for VANO ALARM

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
50320600. Lime bouwproducten | Lime building products
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij VANO ALARM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANO ALARM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANO ALARM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANO ALARM. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

 • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

 • Poetshulp Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • TALENT MANAGER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

 • METSER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: PROOST MARC

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

 • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

  Type: Vaste Job

  Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

 • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: MARTENS ANNABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

 • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van VANO ALARM in sociale netwerken
Look for responds of VANO ALARM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANO ALARM. Laat een reactie achter voor VANO ALARM. VANO ALARM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANO ALARM. Leave a respond for VANO ALARM. VANO ALARM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANO ALARM op de google maps. Adres en contacten VANO ALARM
Location of VANO ALARM on the google maps. Address and contacts of VANO ALARM

Andere gerelateerde bedrijven als come VANO ALARM VANO ALARM: Banden Verveer NV | Inra Belgium S.A. | Intrum Justitia Belgium N.V. | Bastin,Frederic | Marcel Fagnoul Didier Hamers

Other related companies as VANO ALARM: Banden Verveer NV | Inra Belgium S.A. | Intrum Justitia Belgium N.V. | Bastin,Frederic | Marcel Fagnoul Didier Hamers

VANO ALARM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is VANO ALARM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038665771. Het bedrijf VANO ALARM bevindt zich op het adres: Industriëlaan 21,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VANO ALARM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANO ALARM is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANO ALARM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANO ALARM, openstaande posities, locatie van VANO ALARM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANO ALARM is a company, that was registered 2000 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is VANO ALARM, company assigned to the tax number BE08038665771. The company VANO ALARM is located at the address: Industriëlaan 21,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VANO ALARM were not found.
The main activity of VANO ALARM is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANO ALARM is not available. You also can look at reviews of VANO ALARM, open positions, location of VANO ALARM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANO ALARM, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANO ALARM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANO ALARM, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANO ALARM, employees, financial statistics.