Signalson SA

Contactgegevens Signalson SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Signalson SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Signalson SA

Regio (region): Ans (Alleur), België

Adres (address): Avenue du Progrès 28,4432, België

Telefoon (phone): 04 239 80 00; 0477 31 51 39 04 239 80 00; 0477 31 51 39

Fax (fax): 04 239 80 09 04 239 80 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Signalson SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Signalson SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Signalson SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Signalson SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Signalson SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Signalson SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Signalson SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Signalson SA
Products information Signalson SA

BTW identificatienummer (tax): BE01461700439
Ondernemingsnummer: 7238037109
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Signalson SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Signalson SA
(Get full report from official database of BE for Signalson SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Signalson SA
Addition kinds of activities for Signalson SA

22111113. Zeil doek | Sail cloth
35590105. Hoedmakerij en hoedvernieuwingsmachines | Hat making and hat renovating machinery
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij Signalson SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Signalson SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Signalson SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Signalson SA. Looking for open vacancies in other companies

 • REDDER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • Sanitair Installateur (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

 • Machinesteller (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Inpakker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

 • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

 • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Jobtoolz

  Type: Vaste Job

  Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

 • Gerant (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

 • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

  Type: Vaste Job

  Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

 • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van Signalson SA in sociale netwerken
Look for responds of Signalson SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Signalson SA. Laat een reactie achter voor Signalson SA. Signalson SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Signalson SA. Leave a respond for Signalson SA. Signalson SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Signalson SA op de google maps. Adres en contacten Signalson SA
Location of Signalson SA on the google maps. Address and contacts of Signalson SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Signalson SA Signalson SA: AUTO-ECOLE PRO-PERMIS SPRL | Euro Bowling | Cybex | Galaxy Travel | AXA Bank Belgium

Other related companies as Signalson SA: AUTO-ECOLE PRO-PERMIS SPRL | Euro Bowling | Cybex | Galaxy Travel | AXA Bank Belgium

Signalson SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Ans (Alleur), België. De volledige naam van het bedrijf is Signalson SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01461700439. Het bedrijf Signalson SA bevindt zich op het adres: Avenue du Progrès 28,4432. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Signalson SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Signalson SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Signalson SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Signalson SA, openstaande posities, locatie van Signalson SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Signalson SA is a company, that was registered 2001 in Ans (Alleur) region, Belgium. Full name of company is Signalson SA, company assigned to the tax number BE01461700439. The company Signalson SA is located at the address: Avenue du Progrès 28,4432. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Signalson SA were not found.
The main activity of Signalson SA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Signalson SA is not available. You also can look at reviews of Signalson SA, open positions, location of Signalson SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Signalson SA, Ans (Alleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Signalson SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Signalson SA, Ans (Alleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Signalson SA, employees, financial statistics.