ROUZEEUW CH SPRL

Contactgegevens ROUZEEUW CH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUZEEUW CH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUZEEUW CH SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Maurice Lemonnierlaan 94,1000, België

Telefoon (phone): 02 511 45 68; 0475 25 42 80 02 511 45 68; 0475 25 42 80

Fax (fax): 02 514 25 27 02 514 25 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUZEEUW CH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUZEEUW CH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUZEEUW CH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUZEEUW CH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUZEEUW CH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUZEEUW CH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUZEEUW CH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUZEEUW CH SPRL
Products information ROUZEEUW CH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05471710205
Ondernemingsnummer: 4436523437
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ROUZEEUW CH SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUZEEUW CH SPRL
(Get full report from official database of BE for ROUZEEUW CH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUZEEUW CH SPRL
Addition kinds of activities for ROUZEEUW CH SPRL

07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
17999906. Kernboren en snijden | Core drilling and cutting
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
58129902. cafe | Cafe
67989902. Vastgoedbeleggingen | Realty investment trusts

Werken bij ROUZEEUW CH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUZEEUW CH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUZEEUW CH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUZEEUW CH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

 • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • chauffeur C/CE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

 • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

 • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: APPRO

  Type: Vaste Job

  APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

 • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

 • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Gille homeparties

  Type: Werfreserve

  Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van ROUZEEUW CH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ROUZEEUW CH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUZEEUW CH SPRL. Laat een reactie achter voor ROUZEEUW CH SPRL. ROUZEEUW CH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUZEEUW CH SPRL. Leave a respond for ROUZEEUW CH SPRL. ROUZEEUW CH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUZEEUW CH SPRL op de google maps. Adres en contacten ROUZEEUW CH SPRL
Location of ROUZEEUW CH SPRL on the google maps. Address and contacts of ROUZEEUW CH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUZEEUW CH SPRL ROUZEEUW CH SPRL: Dictee-Center | Zyx CVBA | Del Goutte (Espace) | NICOVER NV | Pieters L

Other related companies as ROUZEEUW CH SPRL: Dictee-Center | Zyx CVBA | Del Goutte (Espace) | NICOVER NV | Pieters L

ROUZEEUW CH SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUZEEUW CH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05471710205. Het bedrijf ROUZEEUW CH SPRL bevindt zich op het adres: Maurice Lemonnierlaan 94,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ROUZEEUW CH SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROUZEEUW CH SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUZEEUW CH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUZEEUW CH SPRL, openstaande posities, locatie van ROUZEEUW CH SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROUZEEUW CH SPRL is a company, that was registered 1993 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ROUZEEUW CH SPRL, company assigned to the tax number BE05471710205. The company ROUZEEUW CH SPRL is located at the address: Maurice Lemonnierlaan 94,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ROUZEEUW CH SPRL were not found.
The main activity of ROUZEEUW CH SPRL is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUZEEUW CH SPRL is not available. You also can look at reviews of ROUZEEUW CH SPRL, open positions, location of ROUZEEUW CH SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUZEEUW CH SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUZEEUW CH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUZEEUW CH SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUZEEUW CH SPRL, employees, financial statistics.