Parcomet NV

Contactgegevens Parcomet NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parcomet NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parcomet NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Milisstraat 33,2018, België

Telefoon (phone): 03 217 41 80 03 217 41 80

Fax (fax): 03 236 11 33 03 236 11 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parcomet NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parcomet NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parcomet NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parcomet NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parcomet NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parcomet NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parcomet NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parcomet NV
Products information Parcomet NV

BTW identificatienummer (tax): BE06940856933
Ondernemingsnummer: 3687530517
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Parcomet NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parcomet NV
(Get full report from official database of BE for Parcomet NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parcomet NV
Addition kinds of activities for Parcomet NV

6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
51590403. Woltoppen | Wool tops
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw

Werken bij Parcomet NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parcomet NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parcomet NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parcomet NV. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

 • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student JBC Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

 • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • keukenmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van Parcomet NV in sociale netwerken
Look for responds of Parcomet NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parcomet NV. Laat een reactie achter voor Parcomet NV. Parcomet NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parcomet NV. Leave a respond for Parcomet NV. Parcomet NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parcomet NV op de google maps. Adres en contacten Parcomet NV
Location of Parcomet NV on the google maps. Address and contacts of Parcomet NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Parcomet NV Parcomet NV: Delvaux B | Euromat-Gent | ADEC B.V.B.A. | Little,Peter | MANSHOVEN, ERWIN

Other related companies as Parcomet NV: Delvaux B | Euromat-Gent | ADEC B.V.B.A. | Little,Peter | MANSHOVEN, ERWIN

Parcomet NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Parcomet NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940856933. Het bedrijf Parcomet NV bevindt zich op het adres: Milisstraat 33,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Parcomet NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parcomet NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parcomet NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parcomet NV, openstaande posities, locatie van Parcomet NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parcomet NV is a company, that was registered 2003 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Parcomet NV, company assigned to the tax number BE06940856933. The company Parcomet NV is located at the address: Milisstraat 33,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Parcomet NV were not found.
The main activity of Parcomet NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Parcomet NV is not available. You also can look at reviews of Parcomet NV, open positions, location of Parcomet NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parcomet NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parcomet NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parcomet NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parcomet NV, employees, financial statistics.