MEERSMAN BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MEERSMAN BVBA
Private companiesHealth Services • MEERSMAN BVBA

Contactgegevens MEERSMAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEERSMAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEERSMAN BVBA

Regio (region): Beveren (Vrasene), België

Adres (address): Kleine Kouterstraat 2A,9120, België

Telefoon (phone): 03 755 32 77; 0495 32 85 45 03 755 32 77; 0495 32 85 45

Fax (fax): 03 755 83 77 03 755 83 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEERSMAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEERSMAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEERSMAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEERSMAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEERSMAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEERSMAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEERSMAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEERSMAN BVBA
Products information MEERSMAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08503387451
Ondernemingsnummer: 5339050292
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MEERSMAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEERSMAN BVBA
(Get full report from official database of BE for MEERSMAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEERSMAN BVBA
Addition kinds of activities for MEERSMAN BVBA

14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware

Werken bij MEERSMAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEERSMAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEERSMAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEERSMAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

 • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

 • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

 • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: [email protected] TESSENDERLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Vaste Job

  Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Vjeu Djeu

  Type: Flexijob

  Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van MEERSMAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MEERSMAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEERSMAN BVBA. Laat een reactie achter voor MEERSMAN BVBA. MEERSMAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEERSMAN BVBA. Leave a respond for MEERSMAN BVBA. MEERSMAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEERSMAN BVBA op de google maps. Adres en contacten MEERSMAN BVBA
Location of MEERSMAN BVBA on the google maps. Address and contacts of MEERSMAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEERSMAN BVBA MEERSMAN BVBA: Feys Dominique | MIK-MAK | D & P Standbouw bvba | Studio Teurlings B.V.B.A. | Bannie Inc

Other related companies as MEERSMAN BVBA: Feys Dominique | MIK-MAK | D & P Standbouw bvba | Studio Teurlings B.V.B.A. | Bannie Inc

MEERSMAN BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Beveren (Vrasene), België. De volledige naam van het bedrijf is MEERSMAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08503387451. Het bedrijf MEERSMAN BVBA bevindt zich op het adres: Kleine Kouterstraat 2A,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MEERSMAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEERSMAN BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEERSMAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEERSMAN BVBA, openstaande posities, locatie van MEERSMAN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEERSMAN BVBA is a company, that was registered 1998 in Beveren (Vrasene) region, Belgium. Full name of company is MEERSMAN BVBA, company assigned to the tax number BE08503387451. The company MEERSMAN BVBA is located at the address: Kleine Kouterstraat 2A,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MEERSMAN BVBA were not found.
The main activity of MEERSMAN BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEERSMAN BVBA is not available. You also can look at reviews of MEERSMAN BVBA, open positions, location of MEERSMAN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEERSMAN BVBA, Beveren (Vrasene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEERSMAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEERSMAN BVBA, Beveren (Vrasene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEERSMAN BVBA, employees, financial statistics.