Maas Beveiligings Techniek

Contactgegevens Maas Beveiligings Techniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maas Beveiligings Techniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maas Beveiligings Techniek

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Steenweg op Zevendonk 69,2300, België

Telefoon (phone): 014 43 79 99 014 43 79 99

Fax (fax): 014 43 79 59 014 43 79 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maas Beveiligings Techniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maas Beveiligings Techniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maas Beveiligings Techniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maas Beveiligings Techniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maas Beveiligings Techniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maas Beveiligings Techniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maas Beveiligings Techniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maas Beveiligings Techniek
Products information Maas Beveiligings Techniek

BTW identificatienummer (tax): BE09219696044
Ondernemingsnummer: 6811218261
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Maas Beveiligings Techniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maas Beveiligings Techniek
(Get full report from official database of BE for Maas Beveiligings Techniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maas Beveiligings Techniek
Addition kinds of activities for Maas Beveiligings Techniek

3633. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical

Werken bij Maas Beveiligings Techniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maas Beveiligings Techniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maas Beveiligings Techniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maas Beveiligings Techniek. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

 • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient met de heftruck te rijden.

 • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

 • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

 • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: VISIONPOINT

  Type: Studentenjob

  Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

 • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

 • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

 • Technieker bouwmachines (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Maas Beveiligings Techniek in sociale netwerken
Look for responds of Maas Beveiligings Techniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maas Beveiligings Techniek. Laat een reactie achter voor Maas Beveiligings Techniek. Maas Beveiligings Techniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maas Beveiligings Techniek. Leave a respond for Maas Beveiligings Techniek. Maas Beveiligings Techniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maas Beveiligings Techniek op de google maps. Adres en contacten Maas Beveiligings Techniek
Location of Maas Beveiligings Techniek on the google maps. Address and contacts of Maas Beveiligings Techniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Maas Beveiligings Techniek Maas Beveiligings Techniek: AGENCE L'ENVOL | H.D.S. Computers BVBA | Lagrou O | Lemmens Cablerie-Corderie | Schober Information Group N.V.

Other related companies as Maas Beveiligings Techniek: AGENCE L'ENVOL | H.D.S. Computers BVBA | Lagrou O | Lemmens Cablerie-Corderie | Schober Information Group N.V.

Maas Beveiligings Techniek is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Maas Beveiligings Techniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09219696044. Het bedrijf Maas Beveiligings Techniek bevindt zich op het adres: Steenweg op Zevendonk 69,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Maas Beveiligings Techniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maas Beveiligings Techniek is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maas Beveiligings Techniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maas Beveiligings Techniek, openstaande posities, locatie van Maas Beveiligings Techniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maas Beveiligings Techniek is a company, that was registered 1999 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Maas Beveiligings Techniek, company assigned to the tax number BE09219696044. The company Maas Beveiligings Techniek is located at the address: Steenweg op Zevendonk 69,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Maas Beveiligings Techniek were not found.
The main activity of Maas Beveiligings Techniek is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maas Beveiligings Techniek is not available. You also can look at reviews of Maas Beveiligings Techniek, open positions, location of Maas Beveiligings Techniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maas Beveiligings Techniek, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maas Beveiligings Techniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maas Beveiligings Techniek, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maas Beveiligings Techniek, employees, financial statistics.