LOWIST BVBA

Contactgegevens LOWIST BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOWIST BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOWIST BVBA

Regio (region): Bilzen, België

Adres (address): Maastrichterstraat 365,3740, België

Telefoon (phone): 089 41 14 08 089 41 14 08

Fax (fax): 089 41 12 61 089 41 12 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOWIST BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOWIST BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOWIST BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOWIST BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOWIST BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOWIST BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOWIST BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOWIST BVBA
Products information LOWIST BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09654754638
Ondernemingsnummer: 6877136230
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LOWIST BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOWIST BVBA
(Get full report from official database of BE for LOWIST BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOWIST BVBA
Addition kinds of activities for LOWIST BVBA

2431. Millwork | Millwork
01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
23110102. Jassen, maatpakket: mannen en jongens ' | Jackets, tailored suit-type: men's and boys'
25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
51990409. dekzeilen | Tarpaulins

Werken bij LOWIST BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOWIST BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOWIST BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOWIST BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Inside Sales Medewerker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

 • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

 • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: MANPOWER INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: SPORTBOETIEK

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

 • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van LOWIST BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LOWIST BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOWIST BVBA. Laat een reactie achter voor LOWIST BVBA. LOWIST BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOWIST BVBA. Leave a respond for LOWIST BVBA. LOWIST BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOWIST BVBA op de google maps. Adres en contacten LOWIST BVBA
Location of LOWIST BVBA on the google maps. Address and contacts of LOWIST BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LOWIST BVBA LOWIST BVBA: LUXMETALL BELGIUM SA | VISEUR B | Alframa BVBA | C.M.A./C.G.M. Belgium N.V. | A.th. and associates

Other related companies as LOWIST BVBA: LUXMETALL BELGIUM SA | VISEUR B | Alframa BVBA | C.M.A./C.G.M. Belgium N.V. | A.th. and associates

LOWIST BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bilzen, België. De volledige naam van het bedrijf is LOWIST BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09654754638. Het bedrijf LOWIST BVBA bevindt zich op het adres: Maastrichterstraat 365,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LOWIST BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOWIST BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOWIST BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOWIST BVBA, openstaande posities, locatie van LOWIST BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOWIST BVBA is a company, that was registered 2011 in Bilzen region, Belgium. Full name of company is LOWIST BVBA, company assigned to the tax number BE09654754638. The company LOWIST BVBA is located at the address: Maastrichterstraat 365,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LOWIST BVBA were not found.
The main activity of LOWIST BVBA is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOWIST BVBA is not available. You also can look at reviews of LOWIST BVBA, open positions, location of LOWIST BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOWIST BVBA, Bilzen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOWIST BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOWIST BVBA, Bilzen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOWIST BVBA, employees, financial statistics.