LEROU IJZERWAREN NV

Contactgegevens LEROU IJZERWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROU IJZERWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROU IJZERWAREN NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 131,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 74 42 050 31 74 42

Fax (fax): 050 31 33 84; 050 31 01 60 050 31 33 84; 050 31 01 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROU IJZERWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROU IJZERWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROU IJZERWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROU IJZERWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROU IJZERWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROU IJZERWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROU IJZERWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROU IJZERWAREN NV
Products information LEROU IJZERWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09681121826
Ondernemingsnummer: 2790222167
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LEROU IJZERWAREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROU IJZERWAREN NV
(Get full report from official database of BE for LEROU IJZERWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROU IJZERWAREN NV
Addition kinds of activities for LEROU IJZERWAREN NV

17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
57350202. CD's | Compact discs
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation

Werken bij LEROU IJZERWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROU IJZERWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROU IJZERWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROU IJZERWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

 • Tekenaar (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

 • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Studentenjob

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Vaste Job

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Werner Cornette

  Type: Zelfstandige activiteit

  W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

Zoek naar antwoorden van LEROU IJZERWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of LEROU IJZERWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROU IJZERWAREN NV. Laat een reactie achter voor LEROU IJZERWAREN NV. LEROU IJZERWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROU IJZERWAREN NV. Leave a respond for LEROU IJZERWAREN NV. LEROU IJZERWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROU IJZERWAREN NV op de google maps. Adres en contacten LEROU IJZERWAREN NV
Location of LEROU IJZERWAREN NV on the google maps. Address and contacts of LEROU IJZERWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROU IJZERWAREN NV LEROU IJZERWAREN NV: MEZO-HOUT NV | Diepvennen BVBA | Future Design Borduurwerken | Forcing N.V. | MMM Group

Other related companies as LEROU IJZERWAREN NV: MEZO-HOUT NV | Diepvennen BVBA | Future Design Borduurwerken | Forcing N.V. | MMM Group

LEROU IJZERWAREN NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROU IJZERWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09681121826. Het bedrijf LEROU IJZERWAREN NV bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 131,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LEROU IJZERWAREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEROU IJZERWAREN NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROU IJZERWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROU IJZERWAREN NV, openstaande posities, locatie van LEROU IJZERWAREN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEROU IJZERWAREN NV is a company, that was registered 2003 in Brugge region, Belgium. Full name of company is LEROU IJZERWAREN NV, company assigned to the tax number BE09681121826. The company LEROU IJZERWAREN NV is located at the address: Monnikenwerve 131,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LEROU IJZERWAREN NV were not found.
The main activity of LEROU IJZERWAREN NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROU IJZERWAREN NV is not available. You also can look at reviews of LEROU IJZERWAREN NV, open positions, location of LEROU IJZERWAREN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROU IJZERWAREN NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROU IJZERWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROU IJZERWAREN NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROU IJZERWAREN NV, employees, financial statistics.