L'HOMME AU COURANT

Particuliere bedrijvenBosbouw • L'HOMME AU COURANT
Private companiesForestry • L'HOMME AU COURANT

Contactgegevens L'HOMME AU COURANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'HOMME AU COURANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'HOMME AU COURANT

Regio (region): Fléron (Romsée), België

Adres (address): Rue Salvador Allende 8,4624, België

Telefoon (phone): 04 355 12 96; 0476 36 12 96 04 355 12 96; 0476 36 12 96

Fax (fax): 04 355 06 40 04 355 06 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'HOMME AU COURANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'HOMME AU COURANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'HOMME AU COURANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'HOMME AU COURANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'HOMME AU COURANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'HOMME AU COURANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'HOMME AU COURANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'HOMME AU COURANT
Products information L'HOMME AU COURANT

BTW identificatienummer (tax): BE06483551025
Ondernemingsnummer: 3976196289
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in L'HOMME AU COURANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'HOMME AU COURANT
(Get full report from official database of BE for L'HOMME AU COURANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'HOMME AU COURANT
Addition kinds of activities for L'HOMME AU COURANT

295202. Siding materialen | Siding materials
23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
50230202. dekens | Blankets
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij L'HOMME AU COURANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'HOMME AU COURANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'HOMME AU COURANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'HOMME AU COURANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

 • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

 • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

 • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

 • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

 • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van L'HOMME AU COURANT in sociale netwerken
Look for responds of L'HOMME AU COURANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'HOMME AU COURANT. Laat een reactie achter voor L'HOMME AU COURANT. L'HOMME AU COURANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'HOMME AU COURANT. Leave a respond for L'HOMME AU COURANT. L'HOMME AU COURANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'HOMME AU COURANT op de google maps. Adres en contacten L'HOMME AU COURANT
Location of L'HOMME AU COURANT on the google maps. Address and contacts of L'HOMME AU COURANT

Andere gerelateerde bedrijven als come L'HOMME AU COURANT L'HOMME AU COURANT: T.O.B & PARTNERS BVBA | Van Cauthem D | TME SA | Decocker J & J NV | MSM

Other related companies as L'HOMME AU COURANT: T.O.B & PARTNERS BVBA | Van Cauthem D | TME SA | Decocker J & J NV | MSM

L'HOMME AU COURANT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Fléron (Romsée), België. De volledige naam van het bedrijf is L'HOMME AU COURANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06483551025. Het bedrijf L'HOMME AU COURANT bevindt zich op het adres: Rue Salvador Allende 8,4624. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in L'HOMME AU COURANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'HOMME AU COURANT is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'HOMME AU COURANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'HOMME AU COURANT, openstaande posities, locatie van L'HOMME AU COURANT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'HOMME AU COURANT is a company, that was registered 1993 in Fléron (Romsée) region, Belgium. Full name of company is L'HOMME AU COURANT, company assigned to the tax number BE06483551025. The company L'HOMME AU COURANT is located at the address: Rue Salvador Allende 8,4624. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in L'HOMME AU COURANT were not found.
The main activity of L'HOMME AU COURANT is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L'HOMME AU COURANT is not available. You also can look at reviews of L'HOMME AU COURANT, open positions, location of L'HOMME AU COURANT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'HOMME AU COURANT, Fléron (Romsée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'HOMME AU COURANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'HOMME AU COURANT, Fléron (Romsée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'HOMME AU COURANT, employees, financial statistics.