Keyware Smart Card

Contactgegevens Keyware Smart Card: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keyware Smart Card: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keyware Smart Card

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Marguerite Bervoetsstraat 136,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 25 23 02 346 25 23

Fax (fax): 02 347 16 88 02 347 16 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keyware Smart Card: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keyware Smart Card"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keyware Smart Card"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keyware Smart Card, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keyware Smart Card. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keyware Smart Card, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keyware Smart Card. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keyware Smart Card
Products information Keyware Smart Card

BTW identificatienummer (tax): BE07564605712
Ondernemingsnummer: 7412719726
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Keyware Smart Card zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keyware Smart Card
(Get full report from official database of BE for Keyware Smart Card)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keyware Smart Card
Addition kinds of activities for Keyware Smart Card

02530000. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
33219907. Rollenmolenrollen, gietijzer | Rolling mill rolls, cast iron
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij Keyware Smart Card: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keyware Smart Card: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keyware Smart Card. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keyware Smart Card. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

 • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

  Type: Vaste Job

  Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • HANDLANGER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

  Type: Vaste Job

  Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

 • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TRAINM

  Type: Zelfstandige activiteit

  TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected] Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

 • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IT-Planet

  Type: Zelfstandige activiteit

  Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

 • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van Keyware Smart Card in sociale netwerken
Look for responds of Keyware Smart Card in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keyware Smart Card. Laat een reactie achter voor Keyware Smart Card. Keyware Smart Card bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keyware Smart Card. Leave a respond for Keyware Smart Card. Keyware Smart Card on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keyware Smart Card op de google maps. Adres en contacten Keyware Smart Card
Location of Keyware Smart Card on the google maps. Address and contacts of Keyware Smart Card

Andere gerelateerde bedrijven als come Keyware Smart Card Keyware Smart Card: Atelier (l') | Comptoir Central d'Electricité SA | Solidor Rubber & Products BVBA | Sanha Fittings B.V.B.A. | STOUTEN

Other related companies as Keyware Smart Card: Atelier (l') | Comptoir Central d'Electricité SA | Solidor Rubber & Products BVBA | Sanha Fittings B.V.B.A. | STOUTEN

Keyware Smart Card is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Keyware Smart Card, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07564605712. Het bedrijf Keyware Smart Card bevindt zich op het adres: Marguerite Bervoetsstraat 136,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Keyware Smart Card zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keyware Smart Card is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keyware Smart Card is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keyware Smart Card, openstaande posities, locatie van Keyware Smart Card op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keyware Smart Card is a company, that was registered 2017 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Keyware Smart Card, company assigned to the tax number BE07564605712. The company Keyware Smart Card is located at the address: Marguerite Bervoetsstraat 136,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Keyware Smart Card were not found.
The main activity of Keyware Smart Card is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Keyware Smart Card is not available. You also can look at reviews of Keyware Smart Card, open positions, location of Keyware Smart Card on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keyware Smart Card, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keyware Smart Card, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keyware Smart Card, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keyware Smart Card, employees, financial statistics.