KEYWARE SA

Contactgegevens KEYWARE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEYWARE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEYWARE SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Marguerite Bervoetsstraat 136,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 25 23 02 346 25 23

Fax (fax): 02 347 16 88 02 347 16 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEYWARE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEYWARE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEYWARE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEYWARE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEYWARE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEYWARE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEYWARE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEYWARE SA
Products information KEYWARE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08808258056
Ondernemingsnummer: 8146606445
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KEYWARE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEYWARE SA
(Get full report from official database of BE for KEYWARE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEYWARE SA
Addition kinds of activities for KEYWARE SA

354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
33560500. Blik | Tin
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
70110400. Inns | Inns

Werken bij KEYWARE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEYWARE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEYWARE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEYWARE SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

 • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

  Regio: MOEN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

 • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

 • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

 • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

 • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Studentenjob

  Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

 • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AANGENAAM

  Type: Vaste Job

  Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

 • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: MAXUS

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van KEYWARE SA in sociale netwerken
Look for responds of KEYWARE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEYWARE SA. Laat een reactie achter voor KEYWARE SA. KEYWARE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEYWARE SA. Leave a respond for KEYWARE SA. KEYWARE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEYWARE SA op de google maps. Adres en contacten KEYWARE SA
Location of KEYWARE SA on the google maps. Address and contacts of KEYWARE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come KEYWARE SA KEYWARE SA: Aroe SPRL | Ockers L | Jaradin | Wouters, Benjamin | SVEN MAGNUS

Other related companies as KEYWARE SA: Aroe SPRL | Ockers L | Jaradin | Wouters, Benjamin | SVEN MAGNUS

KEYWARE SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is KEYWARE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08808258056. Het bedrijf KEYWARE SA bevindt zich op het adres: Marguerite Bervoetsstraat 136,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KEYWARE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEYWARE SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEYWARE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEYWARE SA, openstaande posities, locatie van KEYWARE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEYWARE SA is a company, that was registered 2017 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is KEYWARE SA, company assigned to the tax number BE08808258056. The company KEYWARE SA is located at the address: Marguerite Bervoetsstraat 136,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 794,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KEYWARE SA were not found.
The main activity of KEYWARE SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KEYWARE SA is not available. You also can look at reviews of KEYWARE SA, open positions, location of KEYWARE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEYWARE SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEYWARE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEYWARE SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEYWARE SA, employees, financial statistics.