Irka Security NV

Contactgegevens Irka Security NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Irka Security NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Irka Security NV

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 121,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 95 13 050 38 95 13

Fax (fax): 050 38 82 52 050 38 82 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Irka Security NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Irka Security NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Irka Security NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Irka Security NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Irka Security NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Irka Security NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Irka Security NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Irka Security NV
Products information Irka Security NV

BTW identificatienummer (tax): BE03753448486
Ondernemingsnummer: 5267089843
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Irka Security NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Irka Security NV
(Get full report from official database of BE for Irka Security NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Irka Security NV
Addition kinds of activities for Irka Security NV

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
51940102. sigaren | Cigars

Werken bij Irka Security NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Irka Security NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Irka Security NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Irka Security NV. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

 • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

 • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

 • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

 • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

 • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

 • Carrossier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

 • Jobstudent stagehand (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

 • Bijlesgever statistica (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

 • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van Irka Security NV in sociale netwerken
Look for responds of Irka Security NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Irka Security NV. Laat een reactie achter voor Irka Security NV. Irka Security NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Irka Security NV. Leave a respond for Irka Security NV. Irka Security NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Irka Security NV op de google maps. Adres en contacten Irka Security NV
Location of Irka Security NV on the google maps. Address and contacts of Irka Security NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Irka Security NV Irka Security NV: AEG-DETAVERNIER Y | Toerisme Lommel | Gestal s.a. | Montenau | Mr Jacques J G Denecker

Other related companies as Irka Security NV: AEG-DETAVERNIER Y | Toerisme Lommel | Gestal s.a. | Montenau | Mr Jacques J G Denecker

Irka Security NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Irka Security NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03753448486. Het bedrijf Irka Security NV bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 121,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Irka Security NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Irka Security NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Irka Security NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Irka Security NV, openstaande posities, locatie van Irka Security NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Irka Security NV is a company, that was registered 2011 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Irka Security NV, company assigned to the tax number BE03753448486. The company Irka Security NV is located at the address: Gistelse Steenweg 121,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Irka Security NV were not found.
The main activity of Irka Security NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Irka Security NV is not available. You also can look at reviews of Irka Security NV, open positions, location of Irka Security NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Irka Security NV, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Irka Security NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Irka Security NV, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Irka Security NV, employees, financial statistics.