Horomeca

Contactgegevens Horomeca: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horomeca: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horomeca

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Jetse Steenweg 464-466,1090, België

Telefoon (phone): 02 426 20 26 02 426 20 26

Fax (fax): 02 426 20 26 02 426 20 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horomeca: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horomeca"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horomeca"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horomeca, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horomeca. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horomeca, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horomeca. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horomeca
Products information Horomeca

BTW identificatienummer (tax): BE03005279541
Ondernemingsnummer: 9858276367
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Horomeca zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horomeca
(Get full report from official database of BE for Horomeca)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horomeca
Addition kinds of activities for Horomeca

20320213. Tortillas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tortillas: packaged in cans, jars, etc.
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij Horomeca: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horomeca: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horomeca. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horomeca. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

 • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

 • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • ervaren pijpfitters (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

 • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

 • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

Zoek naar antwoorden van Horomeca in sociale netwerken
Look for responds of Horomeca in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horomeca. Laat een reactie achter voor Horomeca. Horomeca bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horomeca. Leave a respond for Horomeca. Horomeca on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horomeca op de google maps. Adres en contacten Horomeca
Location of Horomeca on the google maps. Address and contacts of Horomeca

Andere gerelateerde bedrijven als come Horomeca Horomeca: VAN DE WEGHE NV | ENGELEN-HEERE KOELTECHNIEK & AIRCO NV | Jacobs Verwarming BVBA | Vande Moortel Steenbakkerijen | Duinse Polders

Other related companies as Horomeca: VAN DE WEGHE NV | ENGELEN-HEERE KOELTECHNIEK & AIRCO NV | Jacobs Verwarming BVBA | Vande Moortel Steenbakkerijen | Duinse Polders

Horomeca is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Horomeca, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03005279541. Het bedrijf Horomeca bevindt zich op het adres: Jetse Steenweg 464-466,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Horomeca zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horomeca is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horomeca is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horomeca, openstaande posities, locatie van Horomeca op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horomeca is a company, that was registered 1994 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Horomeca, company assigned to the tax number BE03005279541. The company Horomeca is located at the address: Jetse Steenweg 464-466,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Horomeca were not found.
The main activity of Horomeca is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Horomeca is not available. You also can look at reviews of Horomeca, open positions, location of Horomeca on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horomeca, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horomeca, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horomeca, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horomeca, employees, financial statistics.