GREEN LIGHT SECURITY

Contactgegevens GREEN LIGHT SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREEN LIGHT SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREEN LIGHT SECURITY

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Hugo Van der Goeslaan 101,1160, België

Telefoon (phone): 02 663 70 00 02 663 70 00

Fax (fax): 02 663 70 09 02 663 70 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREEN LIGHT SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREEN LIGHT SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREEN LIGHT SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREEN LIGHT SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREEN LIGHT SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREEN LIGHT SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREEN LIGHT SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREEN LIGHT SECURITY
Products information GREEN LIGHT SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE01943450927
Ondernemingsnummer: 4004211425
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GREEN LIGHT SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREEN LIGHT SECURITY
(Get full report from official database of BE for GREEN LIGHT SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREEN LIGHT SECURITY
Addition kinds of activities for GREEN LIGHT SECURITY

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
17710000. Concreet werk | Concrete work
30691104. Haarspeldjes, rubber | Hairpins, rubber
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
54619902. Brood | Bread
75380100. Motor reparatie | Engine repair

Werken bij GREEN LIGHT SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREEN LIGHT SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREEN LIGHT SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREEN LIGHT SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator assemblage (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

 • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

 • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

  Regio: RESSEGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

 • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

 • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

 • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ULU TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

 • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

  Type: Vaste Job

  · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van GREEN LIGHT SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of GREEN LIGHT SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREEN LIGHT SECURITY. Laat een reactie achter voor GREEN LIGHT SECURITY. GREEN LIGHT SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREEN LIGHT SECURITY. Leave a respond for GREEN LIGHT SECURITY. GREEN LIGHT SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREEN LIGHT SECURITY op de google maps. Adres en contacten GREEN LIGHT SECURITY
Location of GREEN LIGHT SECURITY on the google maps. Address and contacts of GREEN LIGHT SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come GREEN LIGHT SECURITY GREEN LIGHT SECURITY: CMD-Janssen Pharmaceutica | Ter Schoote | Lamy-Buchet SPRL | Au Printemps | Den Boskant

Other related companies as GREEN LIGHT SECURITY: CMD-Janssen Pharmaceutica | Ter Schoote | Lamy-Buchet SPRL | Au Printemps | Den Boskant

GREEN LIGHT SECURITY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is GREEN LIGHT SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01943450927. Het bedrijf GREEN LIGHT SECURITY bevindt zich op het adres: Hugo Van der Goeslaan 101,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 233,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GREEN LIGHT SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREEN LIGHT SECURITY is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREEN LIGHT SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREEN LIGHT SECURITY, openstaande posities, locatie van GREEN LIGHT SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GREEN LIGHT SECURITY is a company, that was registered 2006 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is GREEN LIGHT SECURITY, company assigned to the tax number BE01943450927. The company GREEN LIGHT SECURITY is located at the address: Hugo Van der Goeslaan 101,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 233,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GREEN LIGHT SECURITY were not found.
The main activity of GREEN LIGHT SECURITY is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GREEN LIGHT SECURITY is not available. You also can look at reviews of GREEN LIGHT SECURITY, open positions, location of GREEN LIGHT SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREEN LIGHT SECURITY, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREEN LIGHT SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREEN LIGHT SECURITY, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREEN LIGHT SECURITY, employees, financial statistics.