Gomatic SA

Contactgegevens Gomatic SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gomatic SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gomatic SA

Regio (region): Nivelles (Thines), België

Adres (address): Rue du Culot 7,1402, België

Telefoon (phone): 067 84 32 11 067 84 32 11

Fax (fax): 067 84 20 61 067 84 20 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gomatic SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gomatic SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gomatic SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gomatic SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gomatic SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gomatic SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gomatic SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gomatic SA
Products information Gomatic SA

BTW identificatienummer (tax): BE05485443115
Ondernemingsnummer: 3995422363
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gomatic SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gomatic SA
(Get full report from official database of BE for Gomatic SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gomatic SA
Addition kinds of activities for Gomatic SA

203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school

Werken bij Gomatic SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gomatic SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gomatic SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gomatic SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

 • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Jobstudent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Service Technieker Solar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ENGIE Fabricom

  Type: Vaste Job

  Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

 • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: DE GRAMMOFOON

  Type: Flexijob

  Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Gomatic SA in sociale netwerken
Look for responds of Gomatic SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gomatic SA. Laat een reactie achter voor Gomatic SA. Gomatic SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gomatic SA. Leave a respond for Gomatic SA. Gomatic SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gomatic SA op de google maps. Adres en contacten Gomatic SA
Location of Gomatic SA on the google maps. Address and contacts of Gomatic SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gomatic SA Gomatic SA: D.V.-FRESH | Panne-Callebaut NV | Bovisol N.V. | Mallotteaux L.-J. S.C.R.L. | Pacific Sound Sonorisation

Other related companies as Gomatic SA: D.V.-FRESH | Panne-Callebaut NV | Bovisol N.V. | Mallotteaux L.-J. S.C.R.L. | Pacific Sound Sonorisation

Gomatic SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Nivelles (Thines), België. De volledige naam van het bedrijf is Gomatic SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05485443115. Het bedrijf Gomatic SA bevindt zich op het adres: Rue du Culot 7,1402. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 185,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gomatic SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gomatic SA is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gomatic SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gomatic SA, openstaande posities, locatie van Gomatic SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gomatic SA is a company, that was registered 2005 in Nivelles (Thines) region, Belgium. Full name of company is Gomatic SA, company assigned to the tax number BE05485443115. The company Gomatic SA is located at the address: Rue du Culot 7,1402. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 185,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gomatic SA were not found.
The main activity of Gomatic SA is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gomatic SA is not available. You also can look at reviews of Gomatic SA, open positions, location of Gomatic SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gomatic SA, Nivelles (Thines): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gomatic SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gomatic SA, Nivelles (Thines): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gomatic SA, employees, financial statistics.