GET

Contactgegevens GET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GET

Regio (region): Malle (Oostmalle), België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 107,2390, België

Telefoon (phone): 03 312 92 30 03 312 92 30

Fax (fax): 03 311 72 90 03 311 72 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GET
Products information GET

BTW identificatienummer (tax): BE09820098876
Ondernemingsnummer: 7686279296
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GET
(Get full report from official database of BE for GET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GET
Addition kinds of activities for GET

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
203200. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
28360304. vaccins | Vaccines
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
35420101. Buigmachines | Bending machines
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec

Werken bij GET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GET. Looking for open vacancies in other companies

 • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: AZ Turnhout

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

 • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

 • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

 • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

 • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

 • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

  Regio: EMBLEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

 • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

 • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

 • Logopedist (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

Zoek naar antwoorden van GET in sociale netwerken
Look for responds of GET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GET. Laat een reactie achter voor GET. GET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GET. Leave a respond for GET. GET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GET op de google maps. Adres en contacten GET
Location of GET on the google maps. Address and contacts of GET

Andere gerelateerde bedrijven als come GET GET: DION VANDEWIELE NV | S.B.E.I.C. | Lambert Products SA | euphony NV | Lupsa C

Other related companies as GET: DION VANDEWIELE NV | S.B.E.I.C. | Lambert Products SA | euphony NV | Lupsa C

GET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Malle (Oostmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is GET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09820098876. Het bedrijf GET bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 107,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GET is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GET, openstaande posities, locatie van GET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GET is a company, that was registered 2016 in Malle (Oostmalle) region, Belgium. Full name of company is GET, company assigned to the tax number BE09820098876. The company GET is located at the address: Antwerpsesteenweg 107,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GET were not found.
The main activity of GET is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GET is not available. You also can look at reviews of GET, open positions, location of GET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GET, Malle (Oostmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GET, Malle (Oostmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GET, employees, financial statistics.