GES

Contactgegevens GES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GES

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Lorrainedreef 43,1180, België

Telefoon (phone): 02 373 94 30 02 373 94 30

Fax (fax): 02 373 94 39 02 373 94 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GES
Products information GES

BTW identificatienummer (tax): BE04946563720
Ondernemingsnummer: 2584228515
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GES
(Get full report from official database of BE for GES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GES
Addition kinds of activities for GES

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
07830103. Snoeien, sierstruik | Pruning services, ornamental bush
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
34460106. Ladders, voor permanente installatie: metaal | Ladders, for permanent installation: metal
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist

Werken bij GES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GES. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

 • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

 • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

 • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

  Type: Studentenjob

  Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Jobstudent (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

Zoek naar antwoorden van GES in sociale netwerken
Look for responds of GES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GES. Laat een reactie achter voor GES. GES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GES. Leave a respond for GES. GES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GES op de google maps. Adres en contacten GES
Location of GES on the google maps. Address and contacts of GES

Andere gerelateerde bedrijven als come GES GES: Coppens Paul | HECTOR VAN MOER EN ZONEN BVBA | Geusens Meubelen | Van Belleghem E | Colman Leder N.V.

Other related companies as GES: Coppens Paul | HECTOR VAN MOER EN ZONEN BVBA | Geusens Meubelen | Van Belleghem E | Colman Leder N.V.

GES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is GES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04946563720. Het bedrijf GES bevindt zich op het adres: Lorrainedreef 43,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GES is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GES, openstaande posities, locatie van GES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GES is a company, that was registered 1990 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is GES, company assigned to the tax number BE04946563720. The company GES is located at the address: Lorrainedreef 43,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GES were not found.
The main activity of GES is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GES is not available. You also can look at reviews of GES, open positions, location of GES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GES, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GES, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GES, employees, financial statistics.