Electromatic

Contactgegevens Electromatic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electromatic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electromatic

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Entrepotstraat 33,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 59 66; 03 780 97 80 03 777 59 66; 03 780 97 80

Fax (fax): 03 777 21 48 03 777 21 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electromatic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electromatic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electromatic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electromatic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electromatic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electromatic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electromatic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electromatic
Products information Electromatic

BTW identificatienummer (tax): BE01361175537
Ondernemingsnummer: 6506896972
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Electromatic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electromatic
(Get full report from official database of BE for Electromatic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electromatic
Addition kinds of activities for Electromatic

22310204. Naaien: wol, haarhaar of soortgelijke vezelweefsels | Napping: wool, mohair, or similar fiber fabrics
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
36210302. Spoorwegmotor en controleapparatuur, elektrisch | Railway motors and control equipment, electric
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
59920000. Bloemisten | Florists
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij Electromatic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electromatic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electromatic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electromatic. Looking for open vacancies in other companies

 • Operatoren M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

 • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

 • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: CARREFOUR MARKET

  Type: Studentenjob

  Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

 • Conventioneel machinebediener (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

 • Reservation en Office Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

 • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van Electromatic in sociale netwerken
Look for responds of Electromatic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electromatic. Laat een reactie achter voor Electromatic. Electromatic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electromatic. Leave a respond for Electromatic. Electromatic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electromatic op de google maps. Adres en contacten Electromatic
Location of Electromatic on the google maps. Address and contacts of Electromatic

Andere gerelateerde bedrijven als come Electromatic Electromatic: A.L.O. Passe Partout BVBA | Van Remortel L | Ford Central Garage | Arte Denta BVBA | Procom BVBA

Other related companies as Electromatic: A.L.O. Passe Partout BVBA | Van Remortel L | Ford Central Garage | Arte Denta BVBA | Procom BVBA

Electromatic is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Electromatic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01361175537. Het bedrijf Electromatic bevindt zich op het adres: Entrepotstraat 33,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 603,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Electromatic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electromatic is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electromatic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electromatic, openstaande posities, locatie van Electromatic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electromatic is a company, that was registered 1994 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Electromatic, company assigned to the tax number BE01361175537. The company Electromatic is located at the address: Entrepotstraat 33,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 603,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Electromatic were not found.
The main activity of Electromatic is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Electromatic is not available. You also can look at reviews of Electromatic, open positions, location of Electromatic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electromatic, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electromatic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electromatic, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electromatic, employees, financial statistics.