Denutte Eric Elektro

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Denutte Eric Elektro
Private companiesReal Estate • Denutte Eric Elektro

Contactgegevens Denutte Eric Elektro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denutte Eric Elektro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denutte Eric Elektro

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Korenbloemlaan 20,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 86 83 056 21 86 83

Fax (fax): 056 25 71 00 056 25 71 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denutte Eric Elektro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denutte Eric Elektro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denutte Eric Elektro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denutte Eric Elektro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denutte Eric Elektro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denutte Eric Elektro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denutte Eric Elektro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denutte Eric Elektro
Products information Denutte Eric Elektro

BTW identificatienummer (tax): BE07275665283
Ondernemingsnummer: 1573486328
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Denutte Eric Elektro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denutte Eric Elektro
(Get full report from official database of BE for Denutte Eric Elektro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denutte Eric Elektro
Addition kinds of activities for Denutte Eric Elektro

07230302. Aardappelzuren | Potato curing services
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport
56999909. Paraplu's | Umbrellas

Werken bij Denutte Eric Elektro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denutte Eric Elektro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denutte Eric Elektro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denutte Eric Elektro. Looking for open vacancies in other companies

 • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

 • Assistant Controller (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

 • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

 • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Studentenjob

  Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

 • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Studentenjob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

 • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

 • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: PUES

  Type: Vaste Job

  U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

 • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: THE POWERSHOP

  Type: Vaste Job

  . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

 • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

 • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

Zoek naar antwoorden van Denutte Eric Elektro in sociale netwerken
Look for responds of Denutte Eric Elektro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denutte Eric Elektro. Laat een reactie achter voor Denutte Eric Elektro. Denutte Eric Elektro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denutte Eric Elektro. Leave a respond for Denutte Eric Elektro. Denutte Eric Elektro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denutte Eric Elektro op de google maps. Adres en contacten Denutte Eric Elektro
Location of Denutte Eric Elektro on the google maps. Address and contacts of Denutte Eric Elektro

Andere gerelateerde bedrijven als come Denutte Eric Elektro Denutte Eric Elektro: Raes David | Truyers BVBA | Orshof BVBA | Palatrade N.V. | Pointdexter bvba

Other related companies as Denutte Eric Elektro: Raes David | Truyers BVBA | Orshof BVBA | Palatrade N.V. | Pointdexter bvba

Denutte Eric Elektro is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Denutte Eric Elektro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275665283. Het bedrijf Denutte Eric Elektro bevindt zich op het adres: Korenbloemlaan 20,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Denutte Eric Elektro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denutte Eric Elektro is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denutte Eric Elektro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denutte Eric Elektro, openstaande posities, locatie van Denutte Eric Elektro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denutte Eric Elektro is a company, that was registered 2007 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Denutte Eric Elektro, company assigned to the tax number BE07275665283. The company Denutte Eric Elektro is located at the address: Korenbloemlaan 20,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Denutte Eric Elektro were not found.
The main activity of Denutte Eric Elektro is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Denutte Eric Elektro is not available. You also can look at reviews of Denutte Eric Elektro, open positions, location of Denutte Eric Elektro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denutte Eric Elektro, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denutte Eric Elektro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denutte Eric Elektro, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denutte Eric Elektro, employees, financial statistics.