D S A SECURITY SYSTEMS

Contactgegevens D S A SECURITY SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D S A SECURITY SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D S A SECURITY SYSTEMS

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Route de Philippeville 170,6001, België

Telefoon (phone): 0800 968 34 0800 968 34

Fax (fax): 071 39 26 95 071 39 26 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D S A SECURITY SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D S A SECURITY SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D S A SECURITY SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D S A SECURITY SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D S A SECURITY SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D S A SECURITY SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D S A SECURITY SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D S A SECURITY SYSTEMS
Products information D S A SECURITY SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in D S A SECURITY SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D S A SECURITY SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for D S A SECURITY SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D S A SECURITY SYSTEMS
Addition kinds of activities for D S A SECURITY SYSTEMS

251201. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij D S A SECURITY SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D S A SECURITY SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D S A SECURITY SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D S A SECURITY SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

 • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem [email protected] Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

 • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

 • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

 • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

 • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van D S A SECURITY SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of D S A SECURITY SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D S A SECURITY SYSTEMS. Laat een reactie achter voor D S A SECURITY SYSTEMS. D S A SECURITY SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D S A SECURITY SYSTEMS. Leave a respond for D S A SECURITY SYSTEMS. D S A SECURITY SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D S A SECURITY SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten D S A SECURITY SYSTEMS
Location of D S A SECURITY SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of D S A SECURITY SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come D S A SECURITY SYSTEMS D S A SECURITY SYSTEMS: Blommaert BVBA | GUIDO MAES NV | Bel Voordelig | Steenfabrieken Desimpel N.V. | Hofman Frank

Other related companies as D S A SECURITY SYSTEMS: Blommaert BVBA | GUIDO MAES NV | Bel Voordelig | Steenfabrieken Desimpel N.V. | Hofman Frank

D S A SECURITY SYSTEMS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is D S A SECURITY SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf D S A SECURITY SYSTEMS bevindt zich op het adres: Route de Philippeville 170,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in D S A SECURITY SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D S A SECURITY SYSTEMS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D S A SECURITY SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D S A SECURITY SYSTEMS, openstaande posities, locatie van D S A SECURITY SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D S A SECURITY SYSTEMS is a company, that was registered 2012 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is D S A SECURITY SYSTEMS, company assigned to the tax number BE04237670898. The company D S A SECURITY SYSTEMS is located at the address: Route de Philippeville 170,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in D S A SECURITY SYSTEMS were not found.
The main activity of D S A SECURITY SYSTEMS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D S A SECURITY SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of D S A SECURITY SYSTEMS, open positions, location of D S A SECURITY SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D S A SECURITY SYSTEMS, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D S A SECURITY SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D S A SECURITY SYSTEMS, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D S A SECURITY SYSTEMS, employees, financial statistics.