Ceye Belgium BVBA

Contactgegevens Ceye Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceye Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceye Belgium BVBA

Regio (region): Zemst (Eppegem), België

Adres (address): Schranslaan 20,1980, België

Telefoon (phone): 015 61 72 74 015 61 72 74

Fax (fax): 015 61 72 75 015 61 72 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceye Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceye Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceye Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceye Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceye Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceye Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceye Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceye Belgium BVBA
Products information Ceye Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03528228759
Ondernemingsnummer: 5301147460
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ceye Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceye Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Ceye Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceye Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Ceye Belgium BVBA

3351. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
34239924. Stonecutters 'handgereedschap | Stonecutters' hand tools
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij Ceye Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceye Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceye Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceye Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

 • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

 • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • MONTEUR SECTIONAAL POORTEN - REGIO RONSE - KLUISBERGEN - MAARKEDAL (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Oudenaarde gespecialiseerd in sectionaal poorten zijn we dringend op zoek naar een monteur!

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

  Regio: ROTEM

  Bedrijf: JAEKEN JACKY

  Type: Flexijob

  Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Ceye Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ceye Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceye Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Ceye Belgium BVBA. Ceye Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceye Belgium BVBA. Leave a respond for Ceye Belgium BVBA. Ceye Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceye Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Ceye Belgium BVBA
Location of Ceye Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Ceye Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceye Belgium BVBA Ceye Belgium BVBA: Rencco SA | THEO VAN AVONDT & CO NV | FENIX TRAVEL-KRISKI BVBA | Deg Partners | METAL MARKET

Other related companies as Ceye Belgium BVBA: Rencco SA | THEO VAN AVONDT & CO NV | FENIX TRAVEL-KRISKI BVBA | Deg Partners | METAL MARKET

Ceye Belgium BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zemst (Eppegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Ceye Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03528228759. Het bedrijf Ceye Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Schranslaan 20,1980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ceye Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceye Belgium BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceye Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceye Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Ceye Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ceye Belgium BVBA is a company, that was registered 2000 in Zemst (Eppegem) region, Belgium. Full name of company is Ceye Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE03528228759. The company Ceye Belgium BVBA is located at the address: Schranslaan 20,1980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ceye Belgium BVBA were not found.
The main activity of Ceye Belgium BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceye Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Ceye Belgium BVBA, open positions, location of Ceye Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceye Belgium BVBA, Zemst (Eppegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceye Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceye Belgium BVBA, Zemst (Eppegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceye Belgium BVBA, employees, financial statistics.